Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SVT:s besked: Nu läggs ”Bonusfamiljen” ned

Under våren är det premiär för tredje säsongen av SVT:s serie ”Bonusfamiljen”. Men efter det är det slut.Foto: ULRIKA MALM / SVT
– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av ”Bonusfamiljen”, säger Anna Croneman som är programchef för SVT Drama, till Aftonbladet. Foto: ULRIKA MALM / SVT
Erik Johansson är en av skådespelarna i ”Bonusfamiljen”.Foto: ULRIKA MALM / SVT
Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Marianne Mörck är också med i serien.Foto: SVT
“Det vore såklart tråkigt om SVT inte ville köpa in en fjärde säsong”, skriver skaparna Felix Herngren och Clara Herngren i ett sms till Aftonbladet.Foto: ULRIKA MALM

Under våren är det premiär för tredje säsongen av SVT:s serie ”Bonusfamiljen”.

Men efter det är det slut. 

– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av ”Bonusfamiljen”, säger Anna Croneman som är programchef för SVT Drama, till Aftonbladet.  

Den hyllade ”Bonusfamiljen” som är skapad av Felix Herngren hans fru Clara Herngren, syster Moa Herngren och Kalle Marthin, har snart premiär med den tredje säsongen.

Men efter det har inte SVT beställt någon fortsättning.

– Just nu finns inga planer på en fjärde säsong av ”Bonusfamiljen”. Men vi stänger inga dörrar i framtiden, säger Anna Croneman som är programchef för SVT Drama till Aftonbladet.

Seriens skapare Felix Herngren och Clara Herngren berättar för tidningen om beskedet.

“Det vore såklart tråkigt om SVT inte ville köpa in en fjärde säsong. Men vi håller tummarna för att Bonusfamiljen kommer tillbaka på ett eller annat sätt”, skriver de gemensamt i ett sms.

Serien får en tysk och fransk version

Tidigare kom uppgifter om att det amerikanska tv-bolaget ABC beställt ett pilotavsnitt av serien.

Avsnittet spelades in men det blev aldrig någon fortsättning.

– Jag och Felix var över i USA och hälsade på under inspelningarna av piloten. Det var ett jättebra produktionsbolag och vi tyckte väldigt bra om producenten, vi hade samma syn på serien. Men ABC har bara 22-minutersavsnitt och ett avsnitt av ”Bonusfamiljen” är 44 minuter. Det händer väldigt mycket med programmet om man skruvar upp humorn och tempot så pass. Det blir ett helt annat program, säger Clara Herngren till tidningen. 

Istället ser det ut som att serien kan få en ny version i tysk och fransk version, skriver Aftonbladet.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.