Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SVT-profilerna oeniga inför bebisens födsel

Brita Zackari och maken Kalle Zackari Wahlström ska bli föräldrar för första gången. Men de är inte överens om namnet.
Foto: /All Over Press
Kalle Zackari Wahlström avslöjade i podcasten "TSKNAS" att det till 90 procent är en flicka.
Foto: Robert Eklund

SVT-profilernas första gemensamma barn kommer vilken dag som helst. 

Nu berättar Kalle Zackari Wahlström om namntjafset med Brita Zackari. 

– Jag tycker att det är supersvårt, säger han i podcasten "TSKNAS".

SVT-profilerna Kalle Zackari Wahlström, 35, och Brita Zackari, 33, väntar sitt första barn ihop. Nu berättar Kalle Zackari Wahlström, aktuell med tv-programmet "Gympaläraren", om svårigheten i att välja namn. 

Han och Brita Zackari har ännu inte lyckats enas. 

– Det är så svårt tycker jag. Vi har pratat om massa olika namn, jag tycker att det är supersvårt, säger han i podcasten "Tillslut kommer någon att skratta" och fortsätter:

– Till exempel om det hade varit en kille, jag har alltid tänkt att jag vill att min son ska heta Björn, för jag tycker att det är så tufft. Men då har Brita någon dålig erfarenhet av någon Björn, typ någon som var taskig i skolan eller så där, och då är ju det sant för henne. För det går ju inte att tänka bort. LÄS MER: Här visar Brita Zackari upp sin gravidmageKalle Zackari Wahlström: "Helt sjukt"

Samtidigt längtar han efter bebisen trots att allt känns overklig, säger han i podcasten. 

– Alltså det är ju jättekonstigt. Nu kommer det ju vara alldeles snart, snart har jag bebisen. Den är ju också i min frus mage hela tiden, vilket ju är helt sjukt. LÄS MER: Kalle Zackari Wahlströms varning: "Är akut"Det var i början av oktober förra året som Brita Zackari avslöjade de glada nyheterna att paret väntar sitt första gemensamma barn.

"Det är så otroligt omvälvande och jättekul men har inte direkt varit smooth sailing hittills. Obs vi är superglada och jag trivs verkligen med tanken på att vara gravid men har mått så fruktansvärt illa att jag knappt kunnat vara mig själv", skrev Brita Zackari då i sin blogg.
Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.