Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

SVT-profilens insikt inför 40-årsdagen

Malin Olsson träffade Simon ”rockern” Peyron under det gångna decenniet.
Foto: Instagram
”Vem bor här” var ett av programmen Malin Olsson tog sig an under de tio senaste åren.
Foto: Instagram
Kärleken Simon Peyron och Malin Olsson.
Foto: Sven Lindwall

SVT-programledaren Malin Olsson har precis fyllt 40 år.

Inför sin födelsedag blickade hon tillbaka på de tio åren som gått och kunde konstatera att hon hunnit med mycket.

”Jag har skrattat mycket, gråtit en hel del, stressat mig sönder och samman och försökt hitta ”balans”', skriver hon på Instagram.

Programledaren Malin Olsson, 40, känd från bland annat SVT:s ”Sommarlov” och ”Vem bor här?” har nyss fyllt 40 år.

Inför födelsedagen delade hon med sig av sina tankar i ett inlägg på Instagram.

”Omg imorgon fyller jag 40 år!? Och vilket årtionde det varit sen… jag har haffat en rocker Simon Peyron, skaffat två gölliga barn, rest en del, skriver hon och rabblar även upp de olika tv-programmen hon hunnit med.

”Jag har skrattat mycket, gråtit en hel del, stressat mig sönder och samman och försökt hitta ”balans”, jag har spontanköpt en bil när jag bara skulle på ”fika”, hängt med mina bästa vänner, börjat få vitt hår, blivit en lejonmamma, försökt att börja träna, surat, älskat you namn it!”.

Malin Olsson: ”Det har varit ups and downs”

Programledaren berättar vidare om sitt gångna decennium som 30-någonting.

”Det har varit ups and downs precis som det ska vara, jag har levt livet… men jag fattar inte riktigt att jag redan är framme vid 40!?”.

Hon fortsätter inlägget:

”Har du fått 40-års kris än då!? Kanske ni undrar (klassisk fråga!) Nä faktiskt inte… jag har ju fullt upp med att byta blöjor, snyta näsor och hiva fram mat till barn och försöka hinna att tvätta håret osv… så den har jag inte hunnit med, skönt! Men ok tack 30 för detta årtionde…jag blir bara bättre och starkare för varje dag nu ska jag bara ÄGA!”, avslutar hon.

På bilderna till inlägget syns glada glimtar från de tio åren som gått. Bland annat ute på jobb med SVT, på resa, tillsammans med familjen och några selfies.

https://www.instagram.com/p/CbPgozXMbq2/?utm_source=ig_web_copy_link

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.