SVT-profilens glädjebesked – blivit mamma: ”Esther är här”

Carolina Neurath med dottern Esther.
Foto: Privat.
Carolina Neurath.
Foto: OLLE SPORRONG

Tv-profilen Carolina Neurath har blivit mamma igen. 

Det bekräftar ”Morgonstudion”-profilen på Instagram – och avslöjar samtidigt dotterns namn.

”Esther är här och firar i detta nu ett dygn” skriver Carolina Neurath i sociala medier.

Journalisten, författaren och SVT-profilen Carolina Neurath, 33, har fått en dotter tillsammans maken Niclas Engsäll.

På Instagram berättar ”Morgonstudion”-profilen om den glada nyheten.

”Esther är här och firar i detta nu ett dygn - med lite mer sömn” skriver SVT-profilen på sin Instagram under en bild på henne tillsammans med sin nyfödda dotter.

https://www.instagram.com/p/B0EKZxGh1S_/

Paret har sedan tidigare den gemensamma dottern Judith. I april avslöjade SVT-profilen att hon och maken väntade sitt andra barn. 

”Blir kul med en till tjej i familjen. Vi är alla väldigt pepp. Hon väntas i mitten av juli. Namnspån är i full gång men det är många här som har åsikter, inte minst vår blivande femåring”, skrev Carolina Neurath då i ett mejl.

Då berättade SVT-profilen att dom spånade för fullt efter ett passande namn på dottern – och nu har paret beslutat sig för Esther.

Caroline Neuraths reaktion på mammarollen

När Carolina Neurath fick nu femåriga dottern Judith blev hon positivt överraskad av sin nya roll som mamma.

– Innan du får barn får du höra så mycket negativt om att du aldrig mer kommer att få sova. Vår dotter har sovit om nätterna sedan hon var liten, vilket jag är tacksam för. För mig har det också varit en filosofi att jag inte anpassar hela mitt liv efter henne, utan hon får hänga med och hon har blivit världens mest sociala och roliga unge. Själv var jag skitjobbig som barn. Jag hade extremt mycket energi och det har i och för sig Judith också en dos av, sa Carolina Neurath då till Expressen.

Expressen söker Carolina Neurath.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.