Sissela Benn har blivit mamma igen. Foto: All Over Press/Pelle T Nilsson / /ALL OVER PRESS PELLE T NILSSONSissela Benn har blivit mamma igen. Foto: All Over Press/Pelle T Nilsson / /ALL OVER PRESS PELLE T NILSSON
Sissela Benn har blivit mamma igen.  Foto: All Over Press/Pelle T Nilsson / /ALL OVER PRESS PELLE T NILSSON
Tv-profilen fick en son. Foto: Sven LindwallTv-profilen fick en son. Foto: Sven Lindwall
Tv-profilen fick en son.  Foto: Sven Lindwall

SVT-profilen mamma igen – har fått en son

Publicerad

Hon överraskade alla sina Instagramföljare när hon plötsligt berättade att hon var höggravid – nu har komikern Sissela Benn fått en son, skriver Aftonbladet.

– Det känns underbart så klart, att allt gick bra och att han är frisk, säger hon till tidningen.

Melodifestvial-profilen Sissela Benn, 36, berättade om sin graviditet på Instagram förra månaden.

Då berättade hon även om svårigheterna med att välja ett namn.

"Har en liten vit medelklassman i min mage som när som helst kan födas ut (sorry, not sorry) men vadfan ska han heta?! Dalias förslag är bra men inte klockrena: Lillepiss, Key-Why, Steven, Familjenaddams och Ros-Billy. Det får kanske bli Ros-Billy", skrev hon då.

Nu har hon blivit mamma igen - denna gång till en liten pojke, berättar hon för Aftonbladet.

– Det känns underbart så klart, att allt gick bra och att han är frisk. Man är ju alltid nervös innan, men allt har gått jättebra, säger Sissela Benn till tidningen.

 

 

LÄS MER: Sissela Benn: Jag tar åt mig och blir ledsen

 

 

Sissela Benn: "Fortfarande namnlös"

Namnfrågan har ännu inte fått sin lösning. Komikern säger att hon försöker lista ut vad han ska heta.

– Han är fortfarande namnlös. Vi får titta på honom och försöka lista ut vad det är han heter.

Sissela Benn har sedan tidigare dottern Dalia tillsammans med komikern Jonathan Unge.

 

 

LÄS MER: Sissela Benn tar över efter Herngren i TV4

 

 

Sissella Benn fick sitt genombrott med den risade och rosade karaktären Filippa Bark i Melodifestivalen.

Hon har tidigare berättat att hon känner sig modig som vågade vara med som sidekick i det populära programmet.

– Jag förstår att i det här formatet är det väldigt svårt att göra någonting som tillfredsställer alla. Jag kan ändå retroaktivt klappa mig på ryggen och känna att det var modigt att jag gjorde det och att jag gjorde så gott jag kunde. Det är ändå bara ett tv-program, sa hon då till Kvällsposten.

Expressen söker Sissela Benn.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag