Här kastar SVT-profilen Hanna Persson kläderna. Foto: Faksimil/MVHHär kastar SVT-profilen Hanna Persson kläderna. Foto: Faksimil/MVH
Här kastar SVT-profilen Hanna Persson kläderna. Foto: Faksimil/MVH
Hanna vill inte svara på frågan om hon var helt naken: "Jag vill inte bli anmäld", säger hon. Foto: Faksimil/MVHHanna vill inte svara på frågan om hon var helt naken: "Jag vill inte bli anmäld", säger hon. Foto: Faksimil/MVH
Hanna vill inte svara på frågan om hon var helt naken: "Jag vill inte bli anmäld", säger hon. Foto: Faksimil/MVH

SVT-profilen kastar kläderna mitt i stan

Publicerad

Här kastar Hanna Persson kläderna – och badar på Sergels torg.

Nu berättar SVT-profilen om nakenvideon.

– Några killar skrek "what the fuck?!"

Bada nakna - HanaPee´s hälsning till Samir Jr Badran och Viktor Frisk

Publicerat av MVH den 2 mars 2016

Hanna Persson är programledare för SVT-programmen "MVH Talkshow" och "Hanna badar med en kändis". Nu slänger hon kläderna – och badar till synes naken på Sergels torg.

Självklart är doppet tonsatt till Samir & Viktors bidrag i Melodifestivalen "Bada nakna". Tyvärr är vattnet fruset så SVT-profilen fick ta med eget vatten.

– Snart börjar andra säsongen av mitt badprogram på SVT. Jag lyssnade på låten och tänkte att det här kanske kan bli en bra promotionfilm. Sedan är jag inte så himla rädd för att vara naken heller, berättar Hanna Persson.

Var du verkligen helt naken?

– Eeeeeh, inga kommentarer.

 

LÄS MER: Samir & Viktor ställer in efter sjukskrivning

 

Det måste du ju berätta?

– Eh, nej jag håller det hemligt. Jag vill inte bli anmäld för förargelseväckande beteende vilket man faktiskt kan. Fast jag vet inte om man kan bli det i efterhand.

Hanna Persson om Samir & Viktors låt: "Har hitpotential"

Helnaken eller inte – visst fick programledaren ögonen på sig.

– Det var några som stod där och filmade. Några killar hängde ut från ett bilfönster och skrek "what the fuck", säger hon och tillägger:

– Alltså jag är typ naken, men inte prick. Inte spritt språngande.

 

LÄS MER: Samir & Viktors vilda nakenshow i schlagern

 

Det var inte lite läskigt att vara så avklädd mitt på stan?

– Alltså, nakenhet är väl inte så farligt. Men det är klart att jag hade puls, lite nervöst var det. Men jag hade en väldigt bra producent som var med mig och stod och skrek. Däremot var det väldigt kallt.

– Förresten åkte det förbi en turistbuss. Jag vet inte om det såg något. Och det var faktiskt en morsa som stod med sin tolvårige son och kollade. När jag skulle hämta min morgonrock så sa hon "bra kämpat" som att det var en jätteprestation.

Vad tycker du egentligen om Samir & Viktors låt?

– Den fastnar ju lätt. Den har hitpotential så jag hoppas att det går bra för dem.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag