SVT-profilen berättar om kärleken till Amy Diamond

Charlie Gustafsson och Amy Deasismont
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Charlie Gustafsson och Amy Deasismont
Foto: /IBL / /IBL

Amy ”Diamond” Deasismont träffade kärleken Charlie Gustafsson genom en gemensam regissör – och kärleken har spirat sedan dess.

Nu berättar Charlie Gustafsson om relationen och avslöjar att paret inte ses lika ofta.

– Hon jobbar mycket och har mycket att göra och jag har mycket att göra, säger han till Hänt.

Amy "Diamond" Deasismont, 25 och kärleken, "Vår tid är nu"-skådespelaren Charlie Gustafsson, 25 har varit ett par sedan 2015. Kärleksparet hade en gemensam regissör, och det dröjde inte länge innan det slog gnistor.

Nu avslöjar Charlie Gustafsson att paret inte längre ses lika ofta – de båda har fullt upp på varsitt håll.

Amy Diamond är aktuell i den nya tv-serien "Gösta" för HBO och Charlie Gustafsson i rollen som Calle i SVT:s succéserie "Vår tid är nu". 

– Hon jobbar mycket och har mycket att göra och jag har mycket att göra. Men hon är med mig i Göteborg ibland när vi filmar "Vår tid är nu" och jag har varit och hälsat på henne på jobbet. Men vi har det väldigt bra, säger Charlie Gustafsson till Hänt.

Charlie Gustafsson: "Vi får intensiva perioder"

Trots att kärleksparet spenderar mycket tid ifrån varandra berättar skådespelaren att relationen är på topp.

– Vi har det superbra. Det blir som att vi får intensiva perioder när man är tillsammans och sedan så får man intensiva perioder när man jobbar. Men det är bra att längta lite efter varandra också liksom, säger Charlie.

Diamond avslöjade i november att paret hade tagit nästa steg i sin relation, och valt att flytta ihop i Vasastan i Stockholm tillsammans.

Amy Diamond om kärleken till Charlie 

Artisten har tidigare berättat att Charlie är hennes första riktiga kärlek.

– Jag har inte haft några långa seriösa relationer innan Charlie. De är något nytt för mig, sade hon. 

Hon berättade också varför hon valt att lägga musikkarriären på hyllan ett tag.

– Jag kommer inte sluta sjunga, men jag vill verkligen satsa helhjärtat på skådespeleriet ett tag framöver. Jag tycker det är väldigt kul att få gå in i och tänka att man är andra människor än sig själv och så tycker jag det finns utrymme för att uttrycka känslor på ett annat sätt än inom musiken. Sen gillar jag att det är teamwork och att man jobbar tillsammans med så många andra människor, sade hon.


LÄS MER: "Vår tid är nu"-stjärnans nya kärleksdrag med Amy Diamond 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.