Anders Jansson. Foto: CHRISTER WAHLGRENAnders Jansson. Foto: CHRISTER WAHLGREN
Anders Jansson. Foto: CHRISTER WAHLGREN
Nour El Refai och Anders Jansson i Melodifestivalen. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERGNour El Refai och Anders Jansson i Melodifestivalen. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Nour El Refai och Anders Jansson i Melodifestivalen. Foto: CHRISTIAN ÖRNBERG
Foto: SVEN LINDWALLFoto: SVEN LINDWALL
 Foto: SVEN LINDWALL

SVT-profilen Anders Jansson oigenkännlig

Publicerad

Skådespelaren Claudia Galli Concha lade upp en bild tillsammans med Anders Jansson.

Men i Instagram-inlägget är "Hipp Hipp!"-profilen oigenkännlig.

Den stora förändringen sker i samband med kommande humorserien "Lingonligan".

Det var i samband med inspelningarna av humorserien "Lingonligan" som Claudia Galli Concha, 39, lade upp en bild tillsammans med Anders Jansson, 49 – känd från SVT-serien "Hipp Hipp!".

I "Lingonligan" gör Claudia Galli Concha sin första roll på tre år. Men den kommande serien har också inneburit en förändring för Anders Jansson – hans hår är helt borta.

 

LÄS MER: Janssons frestelse: Att locka till skratt

 

"Lyxen att få jobba med både Anders och Manuel Concha och en massa andra sköna människor på samma dag! I dag var en bra dag!" skriver Claudia Galli Concha från inspelningen bredvid sin numera flintskalliga kollega.

https://www.instagram.com/p/BYyjUeqDOCb/?taken-by=claudiagconcha

 

Gör humorserie om fiktivt fotbollslag

Den nya serien kommer att sändas på TV3 någon gång under 2018 – och gästas av personer som Carolina Gynning, Sven Melander, Morgan Alling och Smail Nascimento.

"Lingonligan" handlar om division sju-laget Vinnings BK, som tvingas börja vinna matcher för att inte huvudsponsoren Seved (Sven Melander) ska börja odla sockerbetor på deras fotbollsplan.

Anders Jansson fick idén till "Lingonligan" för två år sedan och serien utspelar sig i den fiktiva kommunen Vinninge. Just nu pågår inspelningarna vid Minnesberg utanför Svedala och i Arrie, Vellinge kommun.

 

LÄS MER: Anders Janssons nya roll – gör fysisk humor 

 

– Jag älskar ju fotboll själv och jag tycker om det här med föreningsliv i Sverige. Föreningar är som ett företag, fast du kan inte sparka någon för ingen får betalt. Det är mer som en familj. Oavsett vad som händer i världen så spelar fotbollslaget på lördag och då tar man med sig familjen, berättar Anders Jansson för Sydsvenskan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag