Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

SVT-paret har skilt sig efter tv-succén

Sofia och Magnus från årets säsong av SVT:s "Gift vid första ögonkastet".

Sofia och Magnus från årets säsong av SVT:s "Gift vid första ögonkastet" har gjort slut.

Därmed har nu alla tre par från säsongen separerat, fast två av dem valde att fortsätta vara gifta i slutet av programmet.

– Jag hoppades att killen jag hade blivit förälskad i de första två veckorna skulle komma tillbaka, och så blev det inte riktigt, säger Sofia till Metro.

Årets säsong av SVT:s omtalade relationsprogram "Gift vid första ögonkastet" sände nyligen sitt sista avsnitt, och två av paren i programmet valde att fortsätta vara tillsammans vid experimentets slut.

Men efter att Elizabeth och Mats gått ut med att de gått skilda vägar i "Gift vid första ögonkastet - eftersnacket", så berättar nu också Sofia att hon och Magnus har gjort slut.

Till Metro säger hon hoppades att Magnus skulle bli som han var i början av programmet, men i februari valde de att skilja sig.

– Det känns rätt. Jag hoppades att killen jag hade blivit förälskad i de första två veckorna skulle komma tillbaka. ”När kameran försvinner så löser det sig”, ”efter jul så blir det bra”, och så blev det inte riktigt, säger Sofia till tidningen.

 

LÄS MER: SVT-paret är inte längre tillsammans 

 

Magnus ville flytta till Skåne

 

LÄS MER: Hård kritik mot "Gift vid första ögonkastet"

 

En av anledningarna till att de gjorde slut är att Magnus ville bo i Skåne, något Sofia inte hade lust med så tidigt i förhållandet.

– Jag kunde nog tänka mig Skåne på sikt, men jag tror att han hade större behov av att komma ned väldigt snart. Jag kände att det blev väldigt pressat och jag kände mig inte redo att flytta ned och lämna Stockholm. När vi gjorde slut sa han bara ”jag åker ned till Skåne”, så det var väldigt snabba ryck där, berättat Sofia i Metro.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.