Emilia de Poret har jämförts med Paris Hilton. Nu jobbar hon i Max Martins studio med sin andra skiva. Foto: Gunilla Sikström
Emilia de Poret har jämförts med Paris Hilton. Nu jobbar hon i Max Martins studio med sin andra skiva. Foto: Gunilla Sikström

Sveriges "Paris" släpper ny skiva

Publicerad
Hon jobbar i Max Martins studio i Stockholm, har fått de bästa låtskrivarna, hetaste låtarna och bästa förutsättningarna. Sa vi förresten att hon är miljonär? Till våren kommer svenska arvtagerskan Emilia de Poret, 31, med en ny platta:
- Jag är glad att inte behöva ta extrajobb för att kunna göra det jag vill, säger hon till Expressen.
Hon har jämförts med Paris Hilton, är dotter till miljardären Robert Andreen, och dessutom ingift i en adlig fransk släkt. Pengar saknas inte – och det är mycket tack vare det som hon nu lever sin dröm, Emilia de Poret:
– Det är helt otroligt att man får ha det så här kul när man jobbar, säger hon när Expressen hälsar på i Max Martins studio Maratone i Stockholm.

Släpper andra skivan

Till våren kommer Emilia de Porets andra album och singeln ”I can” släpps inom kort.
Hur mycket kan man köpa för pengar?
– Man kan inte köpa en röst, det kan man faktiskt inte komma bort från. Jag hoppas att jag får bevisa det med den här plattan.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag