Sveriges bästa klädda kändisar

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
10. AMANDA JENSSEN 21 ÅR, SÅNGERSKA Gjorde ett statement redan år 2007 när hon under sin medverkan i "Idol" vägrade klackar och äntrade i stället scenen barfota. I dag skiljer hon sig med både sin musik som klädstil.
Foto: Christina Sundien
9. AGNES CARLSSON 22 ÅR, SÅNGERSKA Sveriges stolthet som snabbt har vuxit sig stor i USA får oss att bli stolta med sin stjärnglans på Hollywoods röda mattor!
Foto: Dave Proctor
8. LINDA SUNDBLAD 28, SÅNGERSKA Västgötatjejen som inte är rädd för att experimentera med olika klädkombinationer och framför allt färg. Något vi svenskar inte är bortskämda med.
Foto: David Sica
7. KARIN WINTHER 25, PROGRAMLEDARE "Hype"-programledaren har förmågan att använda de mest klassiska plaggen utan att det blir tråkigt.
Foto: Pavel Maira
6. CAROLINA GYNNING 31 ÅR, TV-PROFIL Carolina ger oss den Hollywood-glam som vi inte är bortskämda med i Sverige. Go Gynning!
Foto: Ivan Da Silva - Eye Picture
5. EMILIA DE PORET 33 ÅR, SÅNGERSKA Tjejen som sitter på alla fashionistas drömgarderob, är långt ifrån blygsam med sin stil och därför älskar vi den!
Foto: Charlotte Brunzell
4. MARIA ANDERSSON 28 ÅR, SÅNGERSKA Trendsäkra Maria från gruppen Sahara Hotnights har en förmåga att mixa färg och material.
Foto: Sven Lindwall
3. VERONICA MAGGIO 29 ÅR, SÅNGERSKA Veronica har en sval skönhet, något speciellt som förför och som återspeglas I hennes stil. Detta ger henne en självklar tredjeplats på listan.
Foto: David Sica
2. LYKKE LI 24 ÅR, SÅNGERSKA Med sin unika stilkänsla skapar hon looks som får den svenska publiken att tappa andan. Vi älskar Lykke Li och är säkra på att den svenska marknaden långt ifrån kommer att räcka till för hennes lysande karriär.
Foto: Michael Germana
1. CARINA BERG 32 ÅR, PROGRAMLEDARE Vi längtar efter att få se mer av Sveriges vassaste programledare på röda mattan. Carina har förmågan att få den mest enkla looken till att lysa starkast.
Foto: Mikael Sjöberg
1 / 11

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.