Svenske rapparens blixtvisit under Ed Sheerans spelning

Ed Sheeran under onsdagens spelning på Ullevi i Göteborg.
Foto: HENRIK JANSSON
Svenske rapparen 1.Cuz gästade Sheeran-spelningen eftersom de båda gjort en remix av låten ”2step” ihop.
Foto: SVEN LINDWALL

Svenske rapparen 1.Cuz dök upp på scenen under världsstjärnan Ed Sheerans spelning i Ullevi i Göteborg på onsdagskvällen.

Artisterna har gjort en remix av låten ”2step” ihop som Sheeran redan spelat tidigare under kvällen och rapparen försvann lika snabbt som han kom.

Världsstjärnan Ed Sheeran spelar i ett utsålt Ullevi på onsdagskvällen och intar samma arena även på torsdagen.

Sheeran har gjort en remix av låten ”2step” med svenska rapparen 1.Cuz och många spekulerade därför kring om rapparen skulle dyka upp under konserten och framföra låten tillsammans med den brittiska stjärnan. Men när låten kom var det bara Sheeran på scenen. 

Men flera låtar och runt en timme senare dök rapparen plötsligt upp på scenen, vilket möttes av kvällens största publikjubel.

Återigen gick ”2step” i gång och de båda artisterna rörde sig energifyllt runt på scenen. Men duetten var över lika snabbt som den började. Sheeran sa plötsligt ”tack för att du kom”, och 1.Cuz försvann från scenen igen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.