Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

TV4-paret skiljer sig – har 13 barn ihop

Mirka Norrström.
Foto: Christian Örnberg
Peter Norrström.
Foto: Christian Örnberg

Paret Peter och Mirka Norrström, kända från tv-programmet "Familjen Annorlunda" har 13 barn tillsammans.

Nu ska paret skilja sig, skriver Aftonbladet.

Peter, 52, och Mirka Norrström, 43, och deras 13 barn, var med i flera säsonger av TV4-programmet "Familjen Annorlunda", där tittarna fick följa deras familjekonstellation.

Men nu ska paret skilja sig, efter 23 år tillsammans. I slutet av juni skrev de på en skilsmässoansökan.

Anledningen ska vara att paret har vuxit ifrån varandra efter så lång tid ihop, och att kärleken har tagit slut. För Aftonbladet berättar Mirka Norrström att det var hennes initiativ.

– Det har absolut inte varit ett lätt beslut och jag har verkligen kämpat för att försöka hålla ihop det. Men till slut kom jag till en punkt där det inte gick längre. Jag måste lyssna på mitt eget hjärta, säger hon till tidningen.


LÄS MER: TV4-profilens stora bebislycka


"Familjen Annorlunda" skiljer sig

Tillsammans har paret 13 barn ihop, från ett till 18 år gamla.


LÄS MER: Anneli, 62, skänker drömvinsten till Gambia


Mirka Norrström säger att de började med att berätta om skilsmässan för de fyra äldsta barnen.

– De tog det bra. De har sett att det var på gång, så de kom inte direkt som en nyhet för dem. Det är mer det praktiska bitarna som vi alla är lite oroliga för, men det löser sig på något sätt, säger Mirka till Aftonbladet.

Det separerade paret kommer fortsätta ha gemensam vårdnad över sina många barn. Även om de inte har bestämt något än, så är tanken att barnen ska bo hos båda föräldrarna. Mirka och Peter Norrström är fortfarande vänner.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.