Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska supermodellens uppvisning med kärleken

Svenska supermodellen Elsa Hosk i bh för 9 miljoner
Elsa <hosk och danska kärleken tom daly firade supermodellens 31-årsdag på disneyland i kalifornien. och="" danska="" kärleken="" tom="" daly="" firade="" supermodellens="" 31-årsdag="" på="" disneyland="" i="" kalifornien.=""></hosk och danska kärleken tom daly firade supermodellens 31-årsdag på disneyland i kalifornien. >
Foto: SNORLAX / MEGA / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Elska Hosk tycktes njuta i solskenet.
Foto: SNORLAX / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Bland annat åkte man de klassiska tekopparna.
Foto: SNORLAX / MEGA / MEGA EXCLUSIVE TT NYHETSBYRÅN
Elsa Hosk visade själv upp firandet på Instagram.
Elsa Hosk har frontat märket Victoria's secret.
Foto: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK / BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Svenska supermodellen Elsa Hosk fyllde 31 år – och firade det på ”the happiest place on earth”, Disneyland.

Den blonda skönheten, som frontat märken som Victoria's secret, firade öppet med sin kärlek, danska Tom Daly, skriver Daily Mail.

Elsa Hosk har fyllt 31 år och det firade hon glatt med vänner och danska kärleken Tom Daly på Disneyland i Kalifornien.

Hosk, som är en av de främsta svenska supermodellerna genom tiderna, tackade sina fans och följare på Instagram med sprudlande bilder från nöjesfältet, där hon bland annat poserade framför slottet klädd i Mimmi Pigg-öron, skinnbyxor och en neongul topp. Hon matchade det hela med en jeansväska från Louis Vuitton.

”Tack för alla födelsedagshälsningar! Älskar er och är så tacksam för er allihopa! Mitt hjärta är fullt”, skriver Elsa Hosk på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B4sgHt3pWow/

I bildspelet har Elsa Hosk också med bilder från senare på kvällen, där hon verkar ha investerat i en Disneyland-tröja för att hålla värmen, medan pojkvännen Tom Daly hade tagit över Mimmi Pigg-öronen med regnbågsrosetten.

Stjärnan fotograferades när hon roade sig i nöjesparken, skriver Daily Mail. Hosk sågs äta glass och åka attraktioner som ”Tekopparna” och ”Dumbor” på Disneyland, tillsammans med sin Tom Daly. Hosk och danska Daly, som är ägare och grundare till löpglasögonmärket Running vision, har varit tillsammans i fyra år.

Stämd efter Fyre festival

Elsa Hosk var en av supermodellerna och de influencers som var med och gjorde reklam för den misslyckade festivalen Fyre festival, som framställdes som en lyxig festival. Men när besökarna anlände till området var inget som de hade trott – och de hade blivit bedragna. Grundaren till Fyre festival hade lurat alla. Efter antiklimaxet har nu profilerna som gjorde reklam för festivalen – bland dem Elsa Hosk, men också Kendall Jenner och Emily Ratajkowski – stämts av konkursdomstolen i New York.

Vem är Elsa Hosk?

Vem är Elsa Hosk?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.