Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska supermodellens miss – mitt på röda mattan

Elsa Hosks miss – mitt på röda mattan.
Elsa Hosk tappade plötsligt ett örhänge mitt på röda mattan i Venedig.
Foto: Simone Comi/Venezia/IPA/Shutterstock / Copyright (c) 2019 Shutterstock. No use without
Svenskan ska dock fort ha kommit på fötter igen.
Foto: Arthur Mola / TT NYHETSBYRÅN / AP
Elsa Hosk med örhänget liggandes på röda mattan.
Foto: Arthur Mola / TT NYHETSBYRÅN / AP
Elsa Hosk sätter fast det förlorade örhänget igen.
Foto: Arthur Mola / TT NYHETSBYRÅN / AP
Elsa Hosk är en av underklädesjätten Victoria's Secrets mest framstående modeller.
Foto: SPLASHNEWS.COM / SPLASHNEWS.COM/IBL SPLASH NEWS
Elsa Hosk på Filmfestivalen i Venedig.
Foto: Piero Oliosi / TT NYHETSBYRÅN / Polaris
Elsa Hosk, 30.
Foto: ADELA LOCONTE/WWD/SHUTTERSTOCK / ADELA LOCONTE/WWD/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
1 / 8

Svenska supermodellen Elsa Hosk karriär har gått spikrakt uppåt och hon är nu mer ett av underklädesjätten Victoria's Secrets allra största namn.

Men på filmfestivalen i Venedig råkade stjärnan ut för något oväntad på mitt på röda mattan, rapporterar bland andra Daily Mail.

På bilder syns hur Hosk plötsligt tappar ett örhänge och tvingas ned på knä framför kamerorna.

Det var för några veckor sedan, under den 76:e upplagan av Venedigs filmfestival som oturen var framme för svenska Elsa Hosk, 30.

Mitt framför smattrande kameror tappade supermodellen ett örhänge ner på marken, varpå hon snabbt tvingades böja sig ner på knä. Modellen fiskade dock snabbt upp det förlorade örhänget och kom snart på fötter igen, för att kunna fortsätta med poserandet framför fotograferna.

Men utöver den lilla fadäsen gjorde Hosk succé på röda mattan. Klädd i en svart topp och en glimrande klänning ner till fötterna, som pryddes av svarta klackskor strålade svenskan på röda mattan.

Elsa Hosk om hedersuppdraget 

Svenska Elsa Hosks har på senare år haft en succékarriär. 2016 fick hon äran att öppna Victoria' Secrets årliga modevisning.

– Min kropp skakade våldsamt, berättade Elsa Hosk då till People om upplevelsen och tillade:

– Och det var inte för att jag var nervös, jag vara bara så uppspelt.

Vissa bakslag har dock också dykt upp på sistone. I början på september skrev tidningen Resumé att Elsa Hosk är en av de influencers och modeller som nu stäms efter den omtalade Fyre Festival. Festivalen skulle ha arrangerats 2017 och till sin hjälp i marknadsföringen tog man Elsa Hosk och flera andra supermodeller.

Festivalen blev dock ett stort antiklimax och fick avbrytas efter undermåligt boende, inställda konserter och brist på mat och toaletter och det är nu konkursdomstolen i New York som stämmer modellagenturer samt stjärnor som Kendall Jenner,  Emily Ratajkowski och just svenska supermodellen Elsa Hosk.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.