Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska stjärnan skadad mitt på scen – märkte inget

Tove Lo hoppar på kryckor under sin pågående turné.Foto: Instagram
Tove Lo på årets Grammygala.Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN
Tove Lo.Foto: SARA DE BOER / SARA DE BOER/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Tove Lo skadade sig nyligen mitt under en konsert i New York.

I sociala medier berättar den svenska popstjärnan om olyckan – som hon först upptäckte efteråt.

”Jag bara fortsatte att dansa till slutet,” skriver Tove Lo på Instagram.

Tove Lo fortsätter att skörda framgångar världen över. Den svenska popstjärnan är aktuell med världsturnén ”Sunshine kitten tour” som i mitten av februari gjorde två stopp i New York.

Den 12 februari uppträdde Tove Lo i stadsdelen Brooklyn, men dessvärre fick framträdandet en olycklig vändning.

Under konserten tog stjärnan i så pass hårt att hon skadade sig mitt på scenen. I sociala medier berättar hon om händelsen – under en bild på sig själv hoppandes på kryckor.

”New York ni tog mig med storm. Ikväll var fantastiskt. Ni var så fantastiska att jag inte noterade att jag fick en fraktur i min ankel under ”Talking body”.” skriver Tove Lo på Instagram och fortsätter:

”Jag bara fortsatte att dansa till slutet.”

Men trots frakturen i foten har Tove Lo fortsatt USA-turnén enligt planerna. Redan dagen efter olyckan var hon uppe på scenen igen. 

Sedan dess har det svenska stjärnskottet uppträtt flitigt i USA och Kanada med höger fot i fotledskydd. I sociala medier har Tove Lo delat med sig av bilder från turnén, både på och bakom scenen, där hon ses hoppandes på krykor – men tycks vara på gott humör trots skadan.

https://www.instagram.com/p/B8fy9t0FPnM/

Grammynominerad

Nyligen närvarade Tove Lo på Grammygalan i Los Angeles där hon nominerats i kategorin årets musikvideo för låten ”Glad he's Gone”.

Dessvärre blev det ingen vinst för stjärnan i år. 

Expressen har sökt Tove Lo.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.