Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenska stjärnan har gift sig i hemlighet

Rebecca Ferguson
Foto: DENNIS VAN TINE / STELLA PICTURES LFI/PHOTOSHOT
Skådespelerskan avslöjade nyheten i tv-showen
Foto: RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM / RICHARD BUXO / SPLASHNEWS.COM/IB SPLASH NEWS

Skådespelerskan Rebecca Ferguson har gift sig i hemlighet.

Den svenska Hollywoodstjärnan avslöjade glädjenyheten när hon gästade det amerikanska tv-programmet Extra i veckan. 

– Vi hyrde en stuga med vänner och familj och vinterstövlar och ulliga raggsockor och stora varma tröjor, säger hon i intervjun.

Den svenska Hollywoodstjärnan Rebecca Ferguson har gift sig i hemlighet. Det avslöjar skådespelerskan när hon blir intervjuad i tv-programmet Extra, skriver People. 

– Vi ville ta det steget. Jag är inte särskilt religiös, jag tror på kärleken, berättar hon i intervjun.

Skådespelerskan avslöjar också att det var ett litet intimt bröllop bara för den närmsta familjen och vänner. 

– Det var mer för oss och vår familj. Vi hyrde en stuga med vänner och familj och vinterstövlar och ulliga raggsockor och stora varma tröjor. Vi spelade spel, biljard, tennis, berättar hon vidare i tv-programmet.
Hon avslöjar också att hon ville hålla det enkelt – och valde bort bröllopsklänning.

– Nej, jag bar en vacker kjol, en bröllopskjol, som jag kan korta av och sätta några fickor på och använda i Grekland till sommaren, berättar hon vidare.

Ferguson är hemlighetsfull om maken

Rebecca Ferguson är senast aktuell med filmen "Mission: Impossible – Fallout" med bland andra Tom Cruise, Vanessa Kirby och Henry Cavill. I maj förra året blev hon mamma till sitt andra barn. Graviditeten avslöjade hon när hon var gäst i ”The Graham Norton Show" under förra året.

– Jag är gravid i sjätte månaden. Jag vet inte vad som hände, berättade hon då i programmet.

För Extra avslöjar Rebecca Ferguson att maken heter Rory, men är hemlighetsfull om hans efternamn.

Rebecca Ferguson har sonen Isaac, 11, från ett tidigare förhållande och hon berättar att sonen var delaktig under bröllopet genom att böra fram ringarna. Dottern låg och sov under ceremonin, säger hon sedan.

Rebecca Ferguson slog igenom i Sverige i tv-serien "Nya tider" som 15-åring och har senare slagit igenom stort internationellt. Hon har bland annat spelat i "Mission: Impossible – Rogue Nation", "Kvinnan på tåget" och senast "Mission: Impossible: Fallout".

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.