Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenska Natashas problem – vill ha världens största rumpa

Ur arkivet: Här är operationerna som gick fel
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
Foto: Instagram
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

Svenska glamourmodellen Natasha Crown har opererat sig igen – och hon planerar fler ingrepp, enligt The Daily Star. 

På Instagram delar hon med sig av ett problem med att hon vill ha världens största rumpa. 

Svenska glamourmodellen och influencern Natasha Crown från Göteborg har tidigare beskrivit sig själv för Expressen som ”väldigt speciell” och att folk stirrar när de ser henne.

Natasha Crown strävar nämligen efter att få världens största rumpa och hon är redan på god väg. Glamourmodellen har medverkat i flera tv-program, bland annat i amerikanska ”Botched” 2018.

Efter fem så kallade Brazilian butt lifts, en riskfylld operation där fett tas från andra delar av kroppen och läggs in i rumpan, har Natashas rumpa ibland lett till trubbel.

– Ibland har man kanske råkat sätta sig inte så vänligt på sängen utan det blir ett litet extra hopp och så går sängen sönder. Eller de här lösa trästolarna som är för gamla, de har ju gått sönder, har Natasha Crown berättat. 

Nu berättar hon på Instagram att det också finns ett annat problem – hon har svårt att hitta stolar där hon får plats. 

”Ingen stol är någonsin nog”, skriver hon till en bild där hon försöker att sitta ner i en fåtölj. 

https://www.instagram.com/p/CdOFwvCqgZb/?utm_source=ig_web_copy_link

Planerar en ny operation

Trots att rumpan kommer med en hel del svårigheter så har Natasha Crown inga planer på att sluta. Enligt The Daily Star planerar hon att snart göra ett sjätte ingrepp. 

– När man har gjort så många operationer måste man alltid finslipa det. Efter ett tag blir det lite gropar här och där, så man måste finslipa det. Gör man det inte genom operation måste man göra behandlingar. Så man måste alltid finjustera det när man väl har gjort så många operationer. Så det kommer ju pågå ett bra tag till. Sen hur många operationer det blir, det kan jag inte säga, har hon tidigare berättat för Expressen. 

Och männen blir skrämda av henne, har glamourmodellen berättat. 

– Du har min personlighet och så har du min kropp och så har du allt annat där på det. Det är extremt, har hon sagt till The Daily Star. 

BRAZILIAN BUTT LIFT

Det är en kirurgisk rumpförstoring där kroppseget fett används för att fylla ut eller forma om rumpan. 

Det är ett riskfyllt ingrepp.

Ungefär en på 3 000 dör i samband med operationen – den högsta siffran bland skönhetsoperationer, enligt American Society for Aesthetic Plastic Surgery 2018.

https://www.instagram.com/p/CdWoo4dqswy/?utm_source=ig_web_copy_link

Så farligt är brazilian butt lift: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.