Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska modellens offentliga uppvisning med Kinnaman

Foto: AGENCE/BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Foto: Privat / Instagram
Foto: REX / REX REX FEATURES
Foto: ROBIN PLATZER/TWIN IMAGES / STELLA PICTURES/AVALON.RED B4486

Joel Kinnaman har hittat kärleken igen efter skilsmässan från Cleo Wattenström – den här gången för svenska supermodellen Kelly Gale.

Men bara dagar efter att paret setts tillsammans på festivalen Coachella så råkade modellen ut för en ridolycka.

”Flera frakturer och brutna ben, men jag lever” skriver Kelly Gale på sociala medier, och visar upp en gipsad arm.

Efter skilsmässan från modellen och tatueraren Cleo Wattenström, 26, tidigare i år verkar svenska Hollywoodskådespelaren Joel Kinnaman, 39, ha gått vidare till en annan svensk skönhet.

På kändistäta festivalen Coachella i Kalifornien dök Kinnaman nämligen upp med svenska supermodellen Kelly Gale, 23, som bland annat gått visningar för underklädesmärket Victoria's secret.

Gale och Kinnaman har tidigare varit på semester ihop, något de dokumenterat på sociala medier. Men när de två besökte festivalen tillsammans valde de att inte fotografera varandra – i stället är alla bilder som togs på dem tagna av kändisfotografer eller fans.

De svenska stjärnorna har inte själva bekräftat att de är tillsammans, men omskrivs som ett par i medier som Daily Mail, och verkar minst sagt tillbringa mycket tid tillsammans. På en av bilderna från Coachella syns Joel Kinnaman ta Kelly Gale på rumpan.

Kelly Gales olycka efter Coachella – tvingad till operation

Bara dagar efter besöket på Coachella med Joel Kinnaman åkte Kelly Gale till Mexiko på semester – men då var oturen framme.

På sociala medier berättar Kelly Gale att hon skadat sig under en ridtur, och tvingats till operation.

https://www.instagram.com/p/BwoReHgAvuC/

”Flera frakturer och brutna ben, men jag lever... Tillbaka till USA nu tror jag”, skriver svenska toppmodellen på Instagram Story, på en bild där hon har armen i en mitella.

I en senare post konstaterar Kelly Gale att hon avbryter sin semester, och därför njuter av sista kvällens solnedgång i Mexiko.

Nu har Gale opererats för skadan hemma i USA. Efter att ha publicerat några klipp där hon yrar, fortfarande påverkad av narkosen, väljer också Joel Kinnaman att kommentera uppskattande med skrattande gubbar.