Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svenska modellen är kända rapparens kärlek

Rapparen Stormzy.Foto: JENS NOERGAARD LARSEN / AP TT NYHETSBYRÅN

Den brittiska stjärnan har fallit för svenska modellen Yasminé Holmgren. 

De ska ha träffats i samband med Stormzys spelning i Stockholm. 

– De passar bra ihop och alla hoppas att det här kommer att hålla, säger en uppgiftslämnare till The Sun

Svenska Yasminé Holmgren paras nu ihop med den brittiska rapparen Stormzy, i flera utländska medier. 

Enligt brittiska tidningen The Sun ska paret ha träffats i samband med rapparens spelning på Annexet i Stockholm i mars tidigare i år. Sedan dess har Stormzy både hunnit vara på besök i Sverige hos sin nya flickvän, skriver Aftonbladet. Yasminé Holmgren har också varit hos honom i London vid ett flertal tillfällen, skriver The Sun. 

Bland annat var hon med när rapparen fyllde år och hon har blivit fångad på bild när hon promenerar hans två hundar i London. 

– Hon bodde hos honom under några dagar och träffade hans vänner på hans födelsedagsfest. Hon fick till och med gå ut med hans hundar och de är hans käraste ägodelar, säger en uppgiftslämnare till The Sun. 

Vill hålla romansen privat

Enligt uppgifter till The Sun gillar inte rapparen att uttala sig om sina förhållanden offentligt eller posta något på sociala medier kring det. 

– Stormzy vill hålla sina förhållanden borta från rampljuset och ju närmare han kommer Yasminé kommer de nog röra sig ännu längre under radarn. När hon var här så publicerades inget på sociala medier och hon höll en väldigt låg profil. Men de passar bra ihop och alla hoppas att det här kommer att hålla. 

Holmgren är modell och har bland annat gjort jobb för ”Victoria's Secret”. Internationellt marknadsförs hon av modellagenturen Wilhelmina models och hon jobbar även för svenska Stockholmsgruppen. 

Expressen har sökt Yasminé Holmgren. 

 

https://www.instagram.com/p/CCb2-tSlX5o/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.