Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenske maken om världsartistens frieri

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Svensk-syriska konstnären Jwan Yosef berättar nu om när han förlovade sig med Ricky Martin.
Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Ricky Martin meddelade tidigare i år att de var formellt gifta.
Foto: ANDRE PENNER / AP TT NYHETSBYRÅN

I januari tidigare i år gifte sig Ricky Martin med Jwan Yosef – nio månader efter att de fått kontakt via Instagram. 

Nu berättar svensken om förlovningen. 

– Det var så surrealistiskt, säger Jwan Yosef till Svenska Dagbladet.

I januari tidigare i år meddelade världsartisten Ricky Martin att han gift sig med den svensk-syriska konstnären Jwan Yosef. 

Paret träffades när Ricky Martin var på jakt efter ny konst 2016. Då fick han upp ögonen för Jwan Yosefs konst på Instagram och paret började prata med varandra via det sociala mediet innan de några månader senare bestämde träff. 

När Ricky Martin kom till London i samband med en spelning sågs de för första gången. 

– När jag mötte hans blick var det som ett slag i ansiktet. Det är det starkaste jag har varit med om. Det kändes som en tsunami: jag såg de kommande tio åren på en sekund, säger Jwan Yosef till Svenska Dagbladet.

– Någonstans vet jag att det inte var första gången som vi varit tillsammans. Det var en form av extrem igenkänning när jag såg honom i ögonen första gången.

Ricky Martins svenska make om förlovningen

Första dejten blev inget annat än en succé. Nio månader senare var de nämligen förlovade och sedan oktober förra året bor de tillsammans i Los Angeles. 

– Han gick ner på knä och slängde bara fram en ring. Jag stirrade på den och tänkte ’Fuck, this is happening’. Han sade ’Vill du bli min man?’ och jag blev omtumlad, det var så surrealistiskt, så efter en halvtimme sade han ’Svarade du ja?’. Jag glömde säga ja, haha, säger Jwan Yosef till Svenska Dagbladet.

I januari meddelade Ricky Martin att de var formellt gifta. Men någon fest var då inte känd för allmänheten. 

– Jag är en äkta man nu, men vi ska ha en tung fest om några månader, sade Ricky Martin då och tillade att han vill ha en tre dagar lång bröllopsfest. 

– Det känns otroligt. Jag kan inte introducera honom som min fästman. Jag kan inte det. Han är min make. Han är min man, sade Ricky Martin. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.