Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svenska kändisarna – på Parneviks jättefest

Mia Parnevik fyller 50.
Foto: PONTUS HÖÖK
Mia och Jesper Parnevik drog i gång firandet redan i måndags.
Foto: PONTUS HÖÖK
Björn Gustafsson – en av gästerna på Mia Parneviks fest.
Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Adam Pålsson var också på plats.
Foto: IBL

Med ett bowlingparty i Miami tillsammans med familjen och svenska kändisar som Adam Pålsson och Björn Gustafsson, firade Mia Parnevik in sin 50 års dag - redan under måndagen. 

Men den finaste presenten stod dottern Penny för.

– Mammahjärtat smälte direkt, säger Mia Parnevik till Aftonbladet. 

Under måndagskvällen blev det festligheter med bowlingparty i Miami med bland andra skådespelaren Adam Pålsson och komikern Björn Gustafsson. För Mia Parnevik som fyllde 50 år i går tisdag började festligheterna redan förra veckan. 

– Det har varit firande hela tiden här. Mina föräldrar fyllde 80, så då firade vi dem och mig samtidigt. Jag tycker vi har firat något varje dag! I går firade jag i Miami med Jesper och några goda vänner. Vi sov över där tills i dag och hade en fantastiskt god middag med både fisk och kött och gott vin. Vi bowlade och hade kul, precis som jag ville ha det, säger Mia Parnevik till Aftonbladet.

Mia Parnevik: "Blev jättebra, precis som jag ville"

Firandet fortsatte med en hotellfrukost i Miami innan det blev en bilfärd tillbaka till huset i Florida. Efter det väntades vila med maken Jesper och guddottern Dylan.

– Det blev jättebra, precis som jag ville. Oftast när man har stora fester kan det lätt bli att man bara springer omkring. Den här gången kände jag för att ta det lugnt och ha det mysigt bara. Vi hade en partysväng i går med middagen, så det räckte, säger hon till Aftonbladet.

För Mia Parnervik finns det heller ingen åldersnoja, berättar hon.

– Det känns jättebra. Det är bara trevligt att fylla 50. Det sägs ju att 50 är det nya 40! Helt fantastiskt!, säger hon till Aftonbladet.


LÄS MER: Mia och Jesper Parnevik i bråk 

Penny Parnevik hyllade sin mamma i ett känslosamt Instagram-inlägg.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

"Mamma är mitt solsken"

Födelsedagen uppmärksammades självklart också av barnen och maken Jesper. Penny skickade en kärlekshälsning till sin mamma där hon bland annat skrev: ”Min mamma är mitt solsken och även om jag är långt hemifrån hittar hennes ljus mig alltid ändå”.

https://www.instagram.com/p/BfbDnZaFkcW/?hl=sv&taken-by=pennyyparnevik

– Hon skrev så otroligt fina saker. Mammahjärtat smälte direkt. Det är så fint, säger Mia Parnevik till Aftonbladet. 

Maken Jesper var heller inte sen med att skicka sin fru Mia en kärlekshälsning. På Instagram har han lagt upp en bild på de båda med texten: "Grattis på din födelsedag, min kärlek".

https://www.instagram.com/p/BfbNaCwHpJg/?hl=sv&taken-by=jesperparnevik

Har ingen bucketlist

Och planerna för kommande 50 åren för Mia Parnevik, är inte glasklara. 

– Man får bara hoppas att man blir i bättre form, friskare, att man får lyckan att må bra och ha alla i livet. Jag tycker att 50 känns inte alls konstigt, det är bara välkomnande. När man är 50 kan man göra som man vill, höll jag på att säga. – Jag har fått göra så mycket roliga grejer tillsammans med min familj, så jag har nog ingen sådan där bucket list, säger Mia till Aftonbladet. 

LÄS MER: Jennifer Lawrences plötsliga beslut – lämnar allt 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.