Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Svenska Anna, 24, pekas ut – som Hollywoodstjärnans kärlek

Se några av dagens nyheter i nöjesvärlden
Michael Sheen på premiären för serien ”Good Omens” i London. Foto: Nils Jorgensen / i-Images/Polaris/TT Nyhetsbyrån
Anna Lundberg och Michael Sheen är ett par, enligt brittisk sajt. Foto: Faksimil Daily Mail / Faksimil Daily Mail
Foto: AP1 / ALL OVER PRESS WENN.COM

Den brittiska film- och teaterstjärnan Michael Sheen och svenska skådespelaren Anna Lundberg pekas ut som det nya heta paret i den internationella nöjesvärlden.

De har ett förhållande sedan i maj i år, skriver Mail Online, en av världens största nyhetssajter.

Michael Sheen, 50, är en av den brittiska film- och teatervärldens mest kända skådespelare. Han har en lång karriär bakom sig i Shakespearepjäser och andra klassiska uppsättningar på de största Londonscenerna – och på film är han mest känd för rollen som Tony Blair i filmen ”The Queen” och för sin medverkan i ”Twilight”-filmerna.

Anna Lundberg, 24, från Helsingborg, har de senaste åren studerat på den ansedda scenskolan American Academy of Dramatic Arts i New York – och spelade där i höstas drottning Margaret i pjäsen ”The Richard Project”.

Tillsammans på världspremiär

Nu skriver den stora nyhetssajten Mail Online, som är den brittiska tidningen Daily Mails nätversion, i en lång artikel att de båda har en relation sedan i maj i år. Artikeln innehåller bilder som Anna Lundberg uppges ha lagt ut på Instagram och som bland annat visar paret tillsammans på världspremiären i London av Sheens nya tv-serie, ”Good Omens.

https://twitter.com/DailyMailCeleb/status/1151159581273481218

Expressen har sökt Anna Lundberg som helt kort svarar ”Ingen kommentar” på sms via en vän. Mail Online skriver att man har sökt Michael Sheen via dennes representanter för att få en kommentar.

Anna Lundberg har också lagt ut Instagram-bilder på sig och Michael Sheen från gemensamma besök i Los Angeles och New York och nu senast från en semester i Wales, skriver nyhetssajten.

”Otrolig kväll”

”Vilken otrolig kväll att delta i! Än en gång är jag överväldigad av stolthet och kunde inte vara gladare för Michaels och de andra skådespelarnas räkning”, skriver hon i anslutning till bilden från Londonpremiären, enligt Mail Online.

Och intill till en bild på dem tillsammans i New York skriver hon, enligt sajten: ”Så, så, så stolt över detta änglalika ansikte.”

I Los Angeles tog hon en bild av Sheen vid den berömda Hollywood-skylten och hon har också lagt ut en video av den brittiske skådespelaren.

Under sina tre år på scenskolan i New York har Anna Lundberg också medverkat i bland annat pjäsen ”Våren vaknar” av Frank Wedekind och i musikalen ”Star-Spangled”.

Gick på teaterlinjen

Hon presenterar sig som ”Svensk/NYC skådespelare för närvarande bosatt i Storbritannien”, enligt Mail Online.

För tidningen Helsingborgs Dagblad berättade Anna Lundberg 2016 att hon just blivit antagen till den kända scenskolan i New York. Detta efter att gått på teaterlinjen i gymnasiet hemma i Helsingborg och ha uppträtt tre säsonger på Cabaret Candy Club i hemstaden.

– Det är som att befinna sig i en sagobubbla. Vem hade kunnat tro det? Ena dagen står man och säljer cheeseburgare på Knutpunkten och nästa dag får man veta att man ska flytta till New York för att studera på en av de största dramaskolorna i världen, sade Anna Lundberg till Helsingborgs Dagblad den gången.

– Tänk att få vandra i samma lokaler och få tillgång till likadana verktyg som har hjälpt Robert Redford, Danny DeVito och Anne Hathaway att nå toppen, sade hon.

Dejtade Sarah Silverman

Michael Sheen hade en relation med den brittiska skådespelaren Kate Beckinsale under åren 1995–2003. De har en dotter tillsammans. Senare hade han ett förhållande med den amerikanska komikern Sarah Silverman 2014–2018.

Det senaste året har Sheen dejtat skådespelaren Aisling Bea, skriver Mail Online.

Han har fått en rad utmärkelser genom åren, bland annat Baftas pris som årets brittiske skådespelare 2010.