Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sven Melanders beslut med deltagarna efter inspelningen

I årets säsong av ”Stjärnorna på slottet” medverkar Sven, Melander, Camilla Läckberg, Kajsa Ernst, Alexander Karim och Lena Söderblom.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Sven Melander hyllar de andra deltagarna i ”Stjärnorna på slottet” – som enligt skådespelarna är ”så jävla roliga”.Foto: JENS CHRISTIAN / KVÄLLSPOSTEN/EXPRESSEN

Sven Melander trivs med de andra deltagarna i ”Stjärnorna på slottet”.

Så pass mycket att gänget fortsatt umgås privat – och nästa träff är efter nyår.

– Jag ser otroligt mycket fram emot detta. Det är så jävla roliga människor, säger Sven Melander.

Första avsnittet i årets säsong av ”Stjärnorna på slottet” handlar om skådespelaren, journalisten och komikern Sven Melander, 71.

Utöver skådespelaren medverkar även författaren Camilla Läckberg samt skådespelarna Kajsa Ernst, Alexander Karim och Lena Söderblom i årets säsong av SVT-succén.

En kombination människor som kom varandra väldigt nära berättar Sven Melander:

– Det är fyra människor som jag alltid kommer ha en otroligt speciell plats i mitt hjärta, säger skådespelaren och fortsätter:

– Att dom på ett varmt och omtänksamt sätt har intresserat sig för mig, och att de sedan lät mig titta in i deras liv med sorg och glädje – det skapar en enorm tillit. 

”Stjärnorna på slottet”-deltagarnas hemliga möten

Gänget fick så pass bra kontakt under tiden på slottet att det valt att fortsätta umgås efter att kamerorna stängts av. Nu senast på en krog för bara några veckor sedan.

– Vi träffades strax innan jul, och ska ses efter jul också – hemma hos en av oss, säger Sven Melander och fortsätter:

– Jag ser otroligt mycket framemot detta. Det är så jävla roliga människor.

I lördagens program avhandlar Sven Melander både lättsamma och tyngre ämnen – från karriärmissar till alkoholmissbruk. 

 

 

Skådespelaren öppnar även upp om det tuffa året som varit. I våras drabbades Sven Melander av cancer – och under inspelningarna av ”Stjärnorna på slottet” var han ännu inte frisk.

Men helt friskförklarad från cancern är han inte – det tar två år.

– Det är ingenting som jag går och funderar på överhuvudtaget. Jag betraktar mig som frisk – tills dom kommer med annat besked. Den dagen den sorgen, säger skådespelaren.

”Stjärnorna på slottet” sänds klockan 20 i SVT.