Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV4-bonden påkommen – med andra kvinnan

Simon Ohlsson
Simon Ohlsson
”Bonde söker fru”

Det blir kyssrekord i årets ”Bonde söker fru” – det framgår i en intervju med deltagarna i Linda Lindorffs blogg.

Men böndernas dubbelhångel skapar falska förhoppningar och sårar brevskrivarnas känslor.

– Det har jag nog gjort och det kan jag känna att jag ångrar, säger Simon Ohlsson.

Fyra kärlekssugna bönder letar efter den rätte i TV4:s ”Bonde söker fru”, och det kommer inte vara brist på romantik. Årets ”Bonde söker fru” slår kyssrekord – det framgår i en intervju med bönderna i programledaren Linda Lindorffs blogg.

Bönderna är eniga om att kyssar är ett effektivt sätt att ta reda på om det finns kemi. Per Solberg, 33 år, skogsbonde från Vimmerby beskriver hur det ska gå till.

– En bra kyss ska vara intensiv och engagerande och ska det leda till hångel så ska tungan komma in efter en stund, inte direkt! En dålig kyss är när man ger den oengagerad eller är lite för het på att blanda in tungan. Man ska inte äta upp den andra, säger han.

Per SolbergFoto: STEFAN NILSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN

Linda Lindorff: ”Är det okej att dubbelhångla”

Simon Ohlsson, 26 år, mjölkbonde från Öland, längtar efter fru och barn. Han är en av bönderna som kysser fler än en person, och får frågan om det är okej att dubbelhångla.

– Det finns nog någon där man i efterhand tänkt på om det var så himla smart att kyssa. Det är lätt att man skapar falska förhoppningar och sårar någon som har starka känslor som inte är besvarade. Det har jag nog gjort och det kan jag känna att jag ångrar, säger Simon Ohlsson.

Linda LindorffFoto: PATRIK ÖSTERBERG / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

– Det är både och med dubbelhångel. Har man flera brevskrivare som har bra personligheter, egenskaper och värderingar och man är mer osäker på fysiska attraktionen hos den ena då tycker jag i alla fall att det är okej att kyssa fler än en i en sådan här process åtminstone. Man letar ju efter en fru, inte en vän, säger Per Solberg.

 

LÄS MER: Det visste du inte om bönderna i "Bonde söker fru" 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.