Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svartsjukan i ”Bonde söker fru” – blir påkommen i köket

Svartsjukan i ”Bonde söker fru” – blir påkommen i köket
Pontus Mikaelsson kände sig dum efter att ha blivit påkommen.
Lisa Lindvall kramades med bonden Pontus Mikaelsson i köket.
Isabelle Forsberg blev irriterad.

Pontus Mikaelsson i ”Bonde söker fru” blev påkommen med att mysa tillsammans med en av brevskrivarna i sitt kök.

Den spända stämningen gjorde de andra kvinnorna svartsjuka.

– Jag kände mig så jävla dum, säger bonden i programmet.

Skogs- och spannmålsbonden Pontus Mikaelsson fick tampas med krystad stämning efter händelsen i köket på gården i Dalvik, utanför Borlänge.

Han och brevskrivaren Lisa Lindvall var ensamma.

– Och då blev det lite närmanden. Det blev en kram. Vi stod och höll om varandra och det kändes bra, säger han i ”Bonde söker fru” på TV4.

Men plötsligt dök en annan av kvinnorna, Isabelle Forsberg, upp från ingenstans.

– Jag blev så paff att jag bara släppte Lisa där. Stämningen blev väldigt dålig. Det gick att skära genom luften med en kniv, säger Pontus Mikaelsson.

Kände sig dum

Bonden kände sig dum av att ha blivit påkommen i den intima stunden.

– Men egentligen, varför ska jag göra det? Det är inte kriminellt att ge någon en kram. Jag upplever att Isabelle är lite känslig, säger han i programmet.

Isabelle Forsberg var irriterad efteråt.

– När man ser att han är nära någon av de andra tjejerna är det klart att man reagerar. Sedan vet inte jag varför den här kramen uppstod, säger hon.

”Väldigt spänd stämning”

Enligt henne blev det obekvämt när hon kom in i rummet och såg kramen.

– Det kändes som att det var väldigt spänd stämning när de insåg att jag såg det, vilket gör att det förmodligen inte var en helt oskyldig kram, säger hon.

Pontus Mikaelsson påpekar att de kvarvarande kvinnorna säger att de trivs ihop, men att han samtidigt tvivlar på om det stämmer.

– De är sådana kompisar, de är så tajta, det är så roligt och gud va mysigt. Men jag vet inte om det är så. Vi får se. Det dallrar lite i luften.

Bonden sviken – ännu en brevskrivare lämnar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.