Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svårt sjuke artisten Robin Gibb i koma

Artisten Robin Gibb befinner sig i en koma, rapporterar brittiska tidningen The Sun.Foto: Tommy Pedersen

LONDON. Svårt cancersjuke Bee Gees-sångaren Robin Gibb har hamnat i koma, rapporterar The Sun.

Han har familjen vid sin sida, och enligt läkarna är hans dagar nu räknade.

Det var i oktober förra året som bilderna av den avmagrade Robin Gibb, 62, spreds världen över. Inte långt efter kom nyheten att han drabbats av cancer i levern.

Efter det har han kämpat, men nu ser kampen ut att vara på väg mot sitt slut.

Enligt The Sun har Robin Gibb hamnat i koma och enligt hans läkare har han inte många dagar kvar då man upptäckt en andra tumör. Lunginflammationen som Gibb drabbades av tidigare i veckan har samtidigt inte lagt sig.

"Väldigt illa"

Robin Gibb ligger på ett privat sjukhus i Chelsea, London. Hans fru Dwina, bror Barry, 65, dotter Melissa, 37 och sönerna Spencer, 39, och Robin John, 29, var sent i går vid hans sida.

En vän till familjen säger till The Sun:

– Våra böner går till Robin. Han har hållit sig så positiv och alltid trott att han kan besegra det här. Men nu är det väldigt illa.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.