Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Suzanne Axell tvingas lämna ”Let's Dance”

Efter en tuff duell mot Michel Tornéus stod det klart att Suzanne Axell tvingas lämna tävlingen.
Foto: Annika Berglund / TV4
Foto: Annika Berglund / TV4
Foto: Annika Berglund
Foto: TV4
Foto: TV4
1 / 7

Prinsessor, lejon och sjöjungfrur intog dansgolvet i ”Let's dance” när temat var Disney.

Efter en tuff duell mot Michel Tornéus stod det klart att Suzanne Axell tvingas lämna tävlingen.

– Jag vill säga ett stort och gigantiskt tack, säger Suzanne Axell.

Michel Tornéus och Suzanne Axell gjorde upp i duellen innan det stod klart att Suzanne Axell tvingades lämna ”Let's dance”.

Den tidigare ”Fråga doktorn”-programledaren framförde en american smooth tillsammans med danspartnern Tobias Bader och tolkade ”Askungen”.

Men juryn var inte helt nöjda med Suzanne Axells dans.

– Jag vill säga att i dag Suzanne kändes du lite osäker och det är inte den självsäkerheten som jag upplevt i din blick och rörelse tidigare. Jag känner också att du behöver vara lite lite mjukare i knäna för att hänga med Tobbe i dansen, sa Ann Wilson efter dansen och gav henne en trea.

Dermot Clemenger tyckte att utvecklingen gått baklänges och efterlyste attityden från förra programmet. 

– Om du är kvar till nästa vecka så skulle jag vilja se den Suzanne som jag såg för en vecka sedan, med självsäkerhet som tog plats. 

”Det är inte så lätt det här”

Tony Irving fokuserade på Axells utveckling under programmets gång och var den mest positiva domaren. 

– Du började okoordinerad och obalanserad, med dålig taktkänsla. Nu är du balanserad, du är koordinerad, du har taktkänsla, du står för det här dansen. Du gör en en svår dans för dig med glitter, glamour och finess och det var jättebra, säger Tony Irving.

Efter juryns ganska hårda dom verkade Suzanne Axell ändå nöjd: 

– Jag tycker de var snälla de ser att jag utvecklas. För 14 dagar sedan visste jag inte vad en pasodoble var. På sex dagar har jag lärt mig det här. Vi gör en resa. Det är inte så lätt det här.

När det stod klart att det var hon som fick lämna tävlingen passade hon på att hylla sin danspartner.

– Jag känner mig så otroligt privilegierad som har fått dansa med Tobbe.

”Gigantiskt tack”

Suzanne Axell menar att hon känner sig glad över att få ha varit med i ”Let's dance” och stolt över sin prestation.

– Det är ett otroligt äventyr bara att bli medbjuden i ”Let’s dance” och jag är så himla glad för det och jag är så himla glad för att jag inte åkte ut först av alla, säger Suzanne Axell och fortsätter:

– Jag kommer sakna Tobias Bader jättemycket och det vet han om och sen kommer jag sakna alla mina kamrater som jag har lärt känna, de har varit fantastiskt trevliga att vara med. Hela gänget på ”Let’s dance” är fantastiska.

Under programmets gång har Suzanne Axell fått ett enormt stöd av tittare som har hört av sig till henne. Både på sociala medier, via brev och även i matbutiken.

– Jag vill säga ett stort och gigantiskt tack. När jag var liten tjej och kämpade med ekonomin och mamma var ensamstående med oss tjejer så trodde väl jag aldrig i hela mitt att jag skulle få så mycket kärlek från svenska folket. Det är verkligen superstort och det kommer jag ta med mig, säger en märkbart rörd Suzanne Axell.

Nu när ”Let's dance”-äventyret är över väntar först en lång sovmorgon och även lite gos med katten, som fått betydligt mindre uppmärksamhet de senaste veckorna.

– Han är lite sur på mig, säger Suzanne Axell.

Tobias i tårar efter Carolas puss-överraskning

Carola och Tobias var Skönheten & Odjuret i Let's dance.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.