Susannas tårar: ”Jag har varit otroligt egocentrerad”

Klipp från tidigare avsnitt. Här gifter sig Lars och Elinor i ”Gift vid första ögonkastet”.
”Jag har verkligen bara kört på i mitt och det är klart att han också tycker att saker är jättejobbiga”, säger Susanna gråtandes i kvällens avsnitt.
Det blev känslosamt.

Under torsdagens avsnitt av ”Gift vid första ögonkastet” brister det för Susanna Lundberg, 32, när hon tänker på sin roll i relationen med Johan Skantz, 31.

I tårar berättar hon om sina känslor. 

– Jag har varit otroligt egocentrerad i det här, säger Susanna Lundberg i programmet. 

Susanna Lundberg, 32, och Johan Skantz, 31, går in på fjärde veckan som gifta under torsdagens avsnitt av realityserien ”Gift vid första ögonkastet” på SVT. Paret är precis hemkomna efter en helg med maskerad tillsammans med de andra deltagarna – vilket har resulterat i både nya tankar och känslor.

– Jag önskar att det hade varit lättare, säger Susanna Lundberg i kvällens avsnitt. 

”Han ju också har känslor”

Förhållandet har varit stormigt och det har tidigare uppstått dispyter paret emellan. Det har bland annat handlat om synen på feminism och könsroller vilket har lett till flera debatter. 

Under torsdagens avsnitt bryter även Susanna Lundberg ihop när hon inser att de är två i förhållandet och att Johan Skantz också kan tycka att saker är jobbiga.

– Jag har tänkt väldigt mycket i dag på mig och Johan. Jag har varit otroligt egocentrerad i det här. Det är ju min upplevelse, vad jag känner och tänker, men i dag har det på något sätt kommit till mig att han ju också har känslor säger Susanna gråtandes och forstätter: 

– Jag har verkligen bara kört på i mitt och det är klart att han också tycker att saker är jättejobbiga.

Susanna Lundberg och Johan Skantz har haft det stormigt under programmets gång.
Foto: SVT

Oviss framtid för paret 

I ett möte med sexologen Kalle Norwald i programmet berättar Johan att han har funderat på hur det skulle bli om paret gick isär.

– Det slog mig att vi aldrig kommer kunna komma någonstans, säger Johan Skantz och forstätter: 

– Jag behöver att du vidgar dina gränser.

Programmet sänds på torsdagar klockan 21.00 i SVT. 


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.