Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sarandons förvandling – bilderna visar det otäcka

Susan Sarandons blodiga skada
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PARISA/FAMEFLYNET / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET USA

Hollywoodskådespelerskan Susan Sarandon stöttar amerikanska politikern Bernie Sanders i hans försök att bli presidentkandidat.

Men mitt under kampanjerna råkade stjärnan ramla – och slå sig så illa att hon tvingades åka till akuten.

”En liten halkning = hjärnskakning, bruten näsa, uppskrapat knä”, skriver Sarandon på Instagram, och visar upp en enorm bula.

”Thelma and Louise”-skådespelerskan Susan Sarandon, 73, prioriterar politiskt arbete framför skådespelarjobb de senaste åren.

Just nu är hon med och stöttar demokratpolitikern Bernie Sanders, 78, i hans kampanj för att bli demokraternas presidentkandidat i det amerikanska valet som hålls nästa år.

Men det verkar vara tufft jobb för Sarandon – som plötsligt ramlade och slog sig så illa att hon tvinagdes uppsöka akuten.

Stjärnan publicerade två bilder på Instagram, där hon visar upp en stor bula i pannan, och hur hennes ena öga fått en intensiv blåtira. 

”En liten halkning = hjärnskakning, bruten näsa, uppskrapat knä”, skriver Susan Sarandon, och konstaterar att hon inte kan vara på plats med Sanders medan hon återhämtar sig.

73-åringens olycka resulterade alltså i både en bruten näsa och en hjärnskakning, utöver ett blåslaget ansikte och ett blodigt knä.

https://www.instagram.com/p/B5LKtHkhQbT/

”Jag har vårdförsäkring”

Senare valde Susan Sarandon att visa utvecklingen av sin läkande blåtira – som är så färgglad att den nästan ser påsminkad ut.

Men trots den tydliga skadan och sin brutna näsa så menar Hollywoodstjärnan att hon är lyckligt lottad. Detta då hon har sjukvårdsförsäkring, som gör att det inte kostar henne multum att få hjälp med akutvård. Något som inte är en självklarhet för alla amerikaner – men som Sarandon vill att det ska bli.

”Jag är lyckligt lottad. Jag har vårdförsäkring som täcker mitt besök på akuten. Alla förtjänar samma sak”

https://www.instagram.com/p/B5TcRKZB4q0/