Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superparet har blivit föräldrar för andra gången

Under förra veckan fick paret sin andra son.
Justin Timberlake bekräftar i ”The Ellen show”.
Foto: WENN/IBL

Justin Timberlake och Jessica Biel har blivit föräldrar för andra gången.

I ”The Ellen show” bekräftar Timberlake att hustrun Jessica Biel fött en son tidigare under 2020.

– Han heter Phineas. Han är fantastisk, och så otroligt söt, och ingen sover. Vi är så glada, säger Timberlake i en intervju med Ellen DeGeneres.

Justin Timberlake, 39, och Jessica Biel, 38, har inte fotograferats i offentligheten sedan pandemin tog fart i mars 2020.

Rykten har cirkulerat om huruvida kärleken fortfarande funnits där, eller om paret varit nära att bryta upp från varandra.

Nu ser det i stället ut som att Jessica Biels gravidmage var anledningen till att de höll sig undan.

Obekräftade uppgifter i amerikanska medier gör gällande att sonen Phineas kom till världen så tidigt som i juli, men att paret gjort sitt bästa för att hålla honom undan rampljuset.

Timberlake och Biel blev tillsammans 2007 och gifte sig 2012. Tre år senare föddes deras första barn, sonen Silas Randall Timberlake.

Under förra veckan bekräftade Justin Timberlake att paret fått sin andra son tidigare under 2020, i Ellen DeGeneres show.

– Han heter Phineas. Han är fantastisk, och så otroligt söt, och ingen sover. Vi är så glada, säger Timberlake i en intervju med Ellen DeGeneres i hennes show, som sänds på måndagen.

https://www.instagram.com/p/CKKzsnJBaXN/?utm_source=ig_embed

Madonnas resor – mitt under pandemin:

Madonna visar resorna trots kritiken

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.