Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Supermodellens farväl – tårarna på scenen

Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Adriana Lima Foto: NIPI / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: JASON SZENES / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Fotomodellen och Victoria Secret's-profilen Adriana Lima kunde inte hålla tårarna tillbaka när hon gjorde sin sista visning för Victoria Secret's i helgen.

Under showen gav hon en slängkyss ut i publiken som gav henne stående ovationer – och tårarna fyllde hennes ögon, skriver Entertainment Tonight. 

Efter nära 20 år som en av modellerna för Victoria Secrets gjorde supermodellen Adriana Lima sin sista visning för märket.

Den 37-åriga supermodellen mottogs av stående ovationer när hon gjorde sin entré och kunde inte hålla tårarna tillbaka när hon gav publiken en slängkyss under visningen. 

 

Kollegans fina hyllning

På sociala medier strömmade hyllningarna till fotomodellen in – och modellkollegan Gigi Hadid skrev ett fint inlägg till vännen och förebilden tillsammans med en bild på henne själv och Candince Swanpoel.

"Den här bilden fångade mig. Jag tror att vi såg Adriana Limas sista VS-show (en hyllning till den mest episka Victoria Secrets-modellen – men också sorgsenhet och förnekelse för att vi älskar henne så mycket) Jag håller mig fast i Candince Swanpoel så hårt", skriver hon  inlägget.

"Tack min kära. Du är inte annorlunda. Fortsätt att gå med ditt fina hjärta, världen och vår bransch behöver den här vänligheten. Jag kommer att heja på dig var du än är. Mycket kärlek", skrev Lima enligt Vogue. 

 

 

Elsa Hosk fick hedersuppdrag

Tidigare i vinter blev det klart att den svenska supermodellen Elsa Hosk fick ett hedersuppdrag inför höstens visningar. Den svenska skönheten blev utvald att bära den specialgjorda och värdefulla "Fantasy-behån", något bara en modell får göra varje år.

"Det här är för alla som tror på hårt arbete och som jagar sina vildaste drömmar" skrev Elsa Hosk på sin Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/Bq5I0QqnqbS/