Kate Uptons senaste fotosession slutade i katastrof. Foto: CAMERA NEWS / STELLA PICTURESKate Uptons senaste fotosession slutade i katastrof. Foto: CAMERA NEWS / STELLA PICTURES
Kate Uptons senaste fotosession slutade i katastrof. Foto: CAMERA NEWS / STELLA PICTURES
Stående topless i vattnet kom en våg och svepte ned supermodellen mot en vass klippkant nedanför. Foto: InstagramStående topless i vattnet kom en våg och svepte ned supermodellen mot en vass klippkant nedanför. Foto: Instagram
Stående topless i vattnet kom en våg och svepte ned supermodellen mot en vass klippkant nedanför. Foto: Instagram

Supermodellens svåra olycka – när hon är naken

Publicerad

Kate Uptons senaste fotosession slutade i katastrof.

Stående topless i vattnet kom en våg och svepte ned supermodellen mot en vass klippkant nedanför.

"Den drog ner mig – alla var väldigt rädda," säger hon i ett klipp som Sports Illustrated publicerat.

Kate Upton, 25, är en av USA:s främsta fotomodeller och har sedan tonåren prytt omslag för flera av världens största magasin, såsom Sports Illustrated, Vouge och GQ.

Men de exklusiva fotouppdragen är inte riskfria. Kate Upton är nu i Aruba i Västindien för att posera inför Sports Illustrateds kommande nummer av det mytomspunna badräktsutgåvan och sessionen var nära att sluta i katastrof.

Kate Upton faller från klippa topless

Ståendes topless på en klippa i ett strömt vattendrag var olyckan framme för supermodellen. En video publicerad av Sports Illustrated på Instagram visar hur vågor tornar upp sig bakom henne, för att sedan svepa ned henne mot klipporna nedanför. 

Filmsekvensen visar också hur andra deltagare i fotosessionen försöker varna och hjälpa henne – men utan resultat. 

 

LÄS MER: Kate Uptons ilska – när maken nobbades

 

Kate Upton säger själv i klippet hur hon missbedömde vågens styrka.

– Nästa våg kom och den såg inte så stark ut från mitt håll. Men den måste ha träffat klippan precis rätt, samlat kraft och träffade mig med stor styrka.

– Den drog ner mig och alla var väldigt rädda, säger hon och verkar av allt att döma okej efter smällen.

Stödet till supermodellen Kate Upton efter olyckan

Även på tidningens Instagram upprör bilderna. Flera fans skickar nu sitt stöd till Kate Upton.

– Ouch! Hoppas Kate är okej, skriver en person.

– Hoppas att hon inte slog sig illa, skriver en annan. 

https://www.instagram.com/p/BfJXU27lFKy/?taken-by=si_swimsuit
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag