Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellens plötsliga comeback efter åren utanför rampljuset

Tyra Banks-Foto: OUZOUNOVA / SPLASHNEWS.COM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ TT NYHETSBYRÅN

Supermodellen Tyra Banks gör comeback – mer än 20 år efter hennes debut på Sports Illustrated är hon tillbaka, skriver ET Online.

Nu berättar modellen om känslorna kring den avklädda återkomsten vid 45 års ålder.

–Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt att vara 45 år gammal och vara med på omslaget till den här tidningen igen, säger Tyra Banks på Instagram.

Tyra Banks valde att lämna karriären som supermodell redan vid 32 års ålder – men nu är stjärnan tillbaka, 13 år senare.

Den 45-åriga stjärnan dyker upp på senaste numret av Sports Illustrated, klädd i en liten gul bikini, något både hon och tidningen marknadsför på sina respektive Instagram-konton.

–Jag trodde aldrig att det skulle vara möjligt att vara 45 år gammal och vara med på omslaget till den här tidningen igen, säger Tyra Banks till Sports Illustrated på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BxNX6A0nqHW/

Tyra Banks var den första svarta kvinnan som fick pryda tidningens omslag för mer än 20 år sedan, och stjärnan är glad över att få vara tillbaka. När hon gästade ”Good morning America” på onsdagen, sade Banks:

– Jag kände liksom: ”Wow, jag är 45, gumman”.

https://www.instagram.com/p/BxNYBj2nYe3/

Lämnade modellkarriären

Tyra Banks har berättat varför hon valde att lämna modellkarriären redan vid 32 års ålder.

– När jag var 32 år gammal så pensionerade jag mig från branschen. Jag ville inte bli för gammal. Jag gick ut trots att jag hade ett treårskontrakt på bordet. Men jag ville säga hej då till industrin innan den sa hej då till mig. Lämna innan de lämnar dig. Min mamma brukade säga det till mig, berättade Tyra Banks för New York Times.

https://www.instagram.com/p/BxNYCcqnsl4/

Tyra Banks väljer nu att kalla sig själv för ”Banx”, för att illustrera sin återfödelse som modell.

– Banx är jag, men hon är också alla kvinnor. Banx representerar återfödsel och att skönhetsbegränsningar bara existerar för att bli krossade, säger Tyra Banks till Sport Illustrated.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.