Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Supermodellens livsbeslut – för att ändra kroppen

Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: GG/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Foto: KGC-42 / STELLA PICTURES 106090-5
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN FAMEFLYNET FR

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley är trött på sin vuxenakne, som hon dragits med större delen av livet.

Nu avslöjar stjärnan, som har barn med skådespelaren Jason Statham, sin stora livsändring – för att få ren hy.

– För tillfället utesluter jag ägg och mjölkprodukter, vilket är jättetråkigt, säger Rosie Huntington-Whiteley i ett klipp på sin Youtube-kanal.

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley, 31, har problem med akne i vuxen ålder, och gör allt för att få så fin hy som möjligt.

Stjärnan, som är förlovad med skådespelaren Jason Statham och födde parets första barn i juni 2017, berättar i ett klipp på sin Youtube-kanal om kampen för ren hy utan finnar.

– Det är många som undrar vad jag har för hudtyp. På en bra dag så skulle jag antagligen bara ha några få finnar, och på en dålig dag kan det vara mycket. Jag har alltid haft en del akne, eftersom det är något min mamma hade. Det är något jag alltid försöker bättra, så jag är väldigt noggrann med min hudvårdsrutin. Jag har oljig hy och det är något jag alltid försöker hålla i schack genom att använda rätt produkter och ibland utesluter jag saker ur min diet, säger hon i klippet.

 

 

Rosie Huntington-Whiteleys drag för att ändra utseendet

Rosie Huntington-Whiteley berättar att hon nu valt att utesluta flera livsmedel ur sin diet – allt för att kunna se skillnad på sitt utseende.

– För tillfället utesluter jag ägg och mjölkprodukter, vilket är jättetråkigt eftersom de är mina favoritsaker, men det finns inget som är bättre än att ha ren och fin hy, säger modellen i Youtube-videon.

Modellen delar också med sig av detaljer kring sitt hemmaliv med den kända fästmannen och deras barn – så fort hon kommer hem vill hon vara osminkad för att ta hand om huden.

– När jag är hemma gillar jag inte att ha massa smink på mig, jag gillar att låta huden andas. Så i vanliga fall när jag kommer hem så är det första jag gör att ta mig till mitt badrum och ta bort mitt smink, och fräscha upp hyn och se till att jag har lite härliga produkter på min hy att gå runt i hemmet med.