Supermodellens kroppsbeslut - två månader efter bebisen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: GREGORY PACE/BEI/REX / GREGORY PACE/BEI/REX REX FEATURES
Foto: ROBIN UTRECHT / STELLA PICTURES BELGIAN_FREELANCE-BELGA
Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS

Supermodellen Kate Upton blev mamma för första gången när hon födde dottern Genevieve i november.

I ett inlägg på Instagram konstaterar modellen att hon inte fokuserat på att gå ner i vikt efter förlossningen – utan valt att njuta av tiden med familjen i stället.

"Det är svårt över högtiderna. Har rest och njutit av tiden med min familj!" skriver Kate Upton till bilden.

Det var i november som supermodellen Kate Upton, 26, fick sitt första barn, dottern Genevieve, tillsammans med maken Justin Verlander.

Sedan förlossningen har Uptons Instagram-konto visat hur hon myser med sin bebis och firar både Thanksgiving och jul med sin familj.

I ett inlägg på sin Instagram visar Kate Upton upp hur hon är ute på promenad med sin familj, och konstaterar i texten till bilden att hon inte har fokuserat på att gå ner gravidkilona efter dotterns födsel.

"Får in lite konditionsträning med en promenad på stranden med familjen. Jag kommer inte ljuga för er och säga att jag har tränat och ätit hälsosamt. Det är svårt över högtiderna. Har rest och njutit av tiden med min familj!" skriver Kate Upton till bilden, där hon bär dottern i en bärsele. Kate Uptons plan för 2019

Men Upton skriver att hon också ser fram emot att komma i form igen under det nta året, och att hon känner sig beslutsam för sin kommande kroppsförändring.

"Jag försöker att inte slå ner på mig själv. I stället vill jag använda det som motivation att komma tillbaka in i det! Jag har en lång väg att gå för att tappa gravidkilona, men jag känner mig beslutsam för 2019!" skriver Kate Upton på Instagram.

Bilden har gillats över 144 000 gånger på minde än ett dygn, av Uptons sex miljoner följare, och modellen har fått hundratals uppmuntrande kommentarer.

https://www.instagram.com/p/Br-36BJBp6t/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.