Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellens kritik mot Victoria's secret

Bella Hadid under Vogue Fashion Festival.Foto: BERZANE NASSER/ABACA / STELLA PICTURES/BERZANE NASSER/ABACA

Bella Hadid trivdes aldrig riktigt som modell för Victoria's secret.

Det avslöjade hon under Vogue Fashion Festival i Paris.

Där hon också hyllade Rihanna.

Bella Hadid, 23, har gått på catwalken för några av världens största modehus och designers, inklusive Marc Jacobs, Calvin Klein, Chanel, Tom Ford och Tommy Hilfiger.

Hon har även visat upp underkläder för Victoria’s Secret tre gånger. Något som hon aldrig riktigt var bekväm med, avslöjar nu Bella Hadid.

Det var under Vogue Fashion Festival i Paris i fredags som Bella Hadid öppnade upp sig angående sin tidigare uppdragsgivare.

Bella Hadid menade att första gången hon verkligen kände sig trygg i att visa upp underkläder var när hon började arbeta med Rihanna och hennes märke Savage x Fenty.

– Rihanna är underbar. För mig var det första gången som jag kände mig sexig på en catwalk. När jag började göra Savage x Fenty gjorde jag även andra underklädesjobb och jag kände mig aldrig stark på catwalken i mina underkläder, förklarade hon, skriver New York Post.

https://www.instagram.com/p/B4BDnRhAh5c/

Kände skuld

Rihanna hade gett Bella Hadid fria tyglar, och sagt att hon skulle gå på scen som hon själv vill, att hon fick bestämma allt själv – vilket gav 23-åringen en annan trygghet på scen, förklarade Bella Hadid.

Under intervjun avslöjade Bella Hadid även att modellivet inte alltid är en dans på rosor. De senaste åren har hon kämpat med psykisk ohälsa och mentala problem. Hon fick dåligt samvete för att hon inte mådde bra men tycktes leva ett ”perfekt liv”.

– Ett tag ville jag inte prata om det. De senaste åren har jag gått igenom en hel del gällande min hälsa. Jag känner skuld för att jag kan leva det här fantastiska livet, att ha de möjligheterna som jag har, samtidigt som jag känner mig deprimerad. Det går liksom inte ihop, förklarade Bella Hadid, skriver New York Post.

https://www.instagram.com/p/Bp-YmJKgFRh/

”Grät varje morgon”

I början av karriären var det extra tufft för Bella Hadid.

Hon arbetade 14 timmar om dagen, fyra månader i rad, och beskriver sig själv som ”emotionellt instabil” vid tidpunkten.

– Jag grät varje morgon, jag grät på mina lunchraster, jag grät innan jag skulle sova, säger Bella Hadid.

Numera håller Bella Hadid inte tyst om psykisk ohälsa. I stället använder hon sina sociala plattformar för att prata om det öppet.

– Jag hoppas bara att jag kan hjälpa på de sätt som jag kan. Jag känner att jag skulle göra mig själv en otjänst genom att inte prata om något som psykisk ohälsa, för det är något som jag har gått igenom ganska intensivt de senaste åren. Jag är här nu och det är bra men det tog ett tag, säger hon, skriver New York Post.