Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellens hån mot poliserna – har tröttnat

Supermodellen Bella Hadid räcker långfingret åt poliskåren i New York – för att de vägrar bära ansiktsmasker.Foto: Youtube.
Bella Hadid.Foto: CRYSTAL PICTURES / STELLA PICTURES CRYSTAL PICTURES

Supermodellen Bella Hadid räcker långfingret åt poliskåren i New York – för att de vägrar bära ansiktsmasker.

Under corona är det rekommenderat att alla bär masker i USA, något Hadid nu reagerar på att poliserna struntar i.

”Hallå NYPD masker är för allas säkerhet, inte bara för er”, skriver hon på Instagram Story, skriver Page Six.

Supermodellen Bella Hadid, 23, är trött på att folk inte bär ansiktsmasker när de vistas utomhus, något som är rekommendationen i USA under corona.

När Hadid på onsdagen upptäckte att New York-poliserna valde bort ansiktsmasker fick hon nog, och pekade långfinger åt dem på Instagram Story, skriver Page Six.

Bella Hadid: ”Ni ser töntiga ut”

I en serie inlägg på Instagram Story syns modellen stå med ansiktsmask och peka finger till en grupp poliser som står utan ansiktsmasker i bakgrunden.

”Ni ser töntiga ut”, skrev Hadid till den första bilden, där hon vänder sitt maskerade ansikte mot poliserna på andra sidan gatan.

”Bär masker”, adderade hon.

Modellen upprörd över beteendet

På bilderna står gruppen poliser utomhus och på avstånd från varandra, utan civila personer i närheten. Trots det är Bella Hadid upprörd.

”Hallå NYPD masker är för allas säkerhet, inte bara för er”, fortsatte hon på Instagram Story.

Bella Hadid återvände nyligen till New York, efter att ha tillbringat tiden i karantän hos sin mamma i ett lyxhus i Pennsylvania.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.