Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Supermodellens avslöjande bakom kulisserna på bikinifotograferingen

Anna Kournikova delar ett videklipp från bikinifotograferingen. Foto: LIONEL HAHN / STELLA PICTURES LIONEL HAHN/ABACAUSA.COM
Vid bara 22 års ålder tvingades Anna Kournikova avsluta sin tenniskarriär. Foto: © RD / KABIK / RETNA DIGITAL / ALL OVER PRESS RETNA US

Supermodellen och förra tennisstjärnan Anna Kournikova avslöjar vad som händer bakom kulisserna under bikiniplåtningen.

På Instagram delar hon med sig av ett videoklipp från Cosmopolitan-fotograferingen.

Modellen Anna Kournikova, 37, var tidigare rankad som en av världens bästa tennisspelare. Vid bara 22 års ålder tvingades hon lägga tennisracketen på hyllan efter en tid fylld av skador. 

Anna Kournikova är född i Ryssland men flyttade till USA som 10-åring. I juni har Kournikova det hedersfyllda uppdraget att pryda omslaget av den ryska upplagan av tidningen Cosmopolitan, skriver Daily Mail.

Tidigare i veckan fick vi ta en titt bakom kulisserna, när Anna Kournikova delade med sig av ett videoklipp från just den fotograferingen.

https://www.instagram.com/p/Bxfrv6_h6dg/

Hyllas i kommentarerna

På videon ses Anna Kournikova i en röd bikini och en svart läderjacka över axlarna. En fläkt blåser i hennes blonda hår och supermodellen poserar med ett stort leende.

I kommentarerna är det många följare som hyllar Anna Kournikova.

”Du har det fortfarande”, skriver en användare och en annan hakar på:

”Vacker”, skriver följaren i kommentarerna under videoklippet.

Enrique Iglesias: ”Som att vara gift”

Anna Kournikova och pojkvännen, 44-årige artisten Enrique Iglesias, har tillsammans tvillingarna Nicholas och Lucy som föddes den 16 december 2017.

Paret träffades under inspelningen av musikvideon till sångarens låt ”Escape” och har varit tillsammans sedan hösten 2001. Det har tidigare ryktats om att de har gift sig men Iglesias har förnekat.

– När du har varit med någon så länge som jag har så är det som att vara gift, sa Enrique Iglesias i oktober under en intervju i tv-programmet ”Lorraine”, enligt Daily Mail.