Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellens ärliga film på gravidkroppen

Här är kändisarna som är kroppsaktivister
Ashley Graham visar upp sin nakna gravidkropp på Instagram.Foto: PHOTO IMAGE PRESS/SPLASH NEWS / PHOTO IMAGE PRESS/SPLASH NEWS/IB SPLASH NEWS
Nu hyllas hon av sina vänner och följare. Foto: JOHN PALMER/INSIGHT MEDIA 1 / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Ashley Graham är en av världens mest kända plus size-modeller. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Supermodellen Ashley Graham har blivit en av världens främsta modeller – och plus size-modellen lyfts ofta fram för sitt arbete i att bryta normer.

Nu väntar Graham sitt första barn, och delar med sig både av den växande bebismagen och av kampen för att omfamna sitt nya utseende.

”Det är en resa och jag är så tacksam över att ha ett så stöttande nätverk”, skriver Ashley Graham på Instagram.

Supermodellen Ashley Graham, 31, väntar sitt första barn, tillsammans med maken Justin Ervin.

Profilen delar ärligt med sig av graviditeten på sociala medier, och har tidigare lagt upp bilder inte bara på bebismagen, utan också sina nya bristningar.

Nu har stjärnan, som var den första plus size-modellen att vara på omslaget av Vogue och Sports Illustrated, valt att dela med sig av en intim video på Instagram.

I videon visar Ashley Graham upp sin nakna gravidkropp underifrån, och för kameran fram och tillbaka längs med magen och under brösten, innan hon visat sitt leende ansikte.

”Jag blir större och större och försöker omfamna min nya kropp varje dag. Det är en resa och jag är så tacksam över att ha ett så stöttande nätverk”, skriver Ashley Graham på Instagram.

Hyllas efter filmen

Supermodellen hyllas av sina kända vänner bland kommentarerna.

”Oh mamma”, skriver tidigare supermodellen Helena Christensen, följt av en massa hjärtan.

”Du är så vacker”, skriver en av världens bäst betalda modeller, Karlie Kloss.

https://www.instagram.com/p/B3VvqQWgr8G/

Det var i augusti som Ashley Graham och maken gick ut med nyheten att de ska bli föräldrar.

”För nio år sedan i dag så gifte jag mig med mitt livs kärlek. Det har varit den bästa resan med min favoritperson i världen! I dag känner vi oss välsignade, tacksamma och förväntansfulla att fira att vår familj växer”, skrev Graham till en video med henne och maken, där hon avslöja sin graviditet.