Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Supermodellen Vendela Kirsebom avbryter frieriet

Vendela Kirsebom och pojkvännen Petter Pilgaard väntar med förlovningen.
Foto: BENJAMIN ALEXANDER HUSEBY / LINDEX
"Paradise Hotel"-vinnaren Petter Pilgaard med en annan deltagare, Mari Haugersveen.
Foto: ROGER FOSAAS / STELLA PICTURES ROGER FOSAAS
"Vi höll nästan på att förlova oss i Holmenkollen för ett par dagar sedan, men vi väntar lite", säger Vendela Kirsebom till Dagbladet.
Foto: GUNILLA SIKSTRÖM

Vendela Kirsebom, 51, är stormförälskad i pojkvännen Petter Pilgaard, känd från realityserien "Paradise hotel".

I en intervju med Dagbladet berättar supermodellen att hon och kärleken nyligen var nära att förlova sig.

– Men vi väntar lite, säger hon till Dagbladet.

De har kallats för Norges nya "superpar". Supermodellen Vendela Kirsebom har förälskat sig i den 13 år yngre tidigare "Paradise hotel"-vinnaren Petter Pilgaard.

I en ny intervju med Dagbladet berättar Vendela Kirsebom nu att paret nästan tog nästa steg i relationen och förlovade sig under en resa till Holmenkollen i Norge.

– Vi höll nästan på att förlova oss i Holmenkollen för ett par dagar sedan, men vi väntar lite, säger Vendela Kirsebom till Dagbladet och skrattar.


LÄS MER: Vendela Kirseboms nya unga kärlek 


Hon påpekar också att den vackra utsikten gjorde frieriet perfekt, att det kom i stundens hetta och knappast var planerat.

– Jag tycker att hon förtjänar en större ring, säger Petter Pilgaard till Dagbladet.

Vendela Kirsebom, 51, är stormförälskad i den 13 år yngre kärleken.
Foto: DANIEL SIDENBLADH

Vendela Kirsebom hyllar barnens bonuspappa

Vendela Kirsebom har två barn från tidigare relationer och hon hyllar Petter Pilgaard som bonuspappa.

– Han är super och visar mycket förståelse. Mina tjejer tyckte att han var otroligt cool redan innan vi blev tillsammans så det är väldigt trevligt, säger hon till Dagbladet.

– Jag tycker bara att man aldrig ska tränga sig på. Man måste låta folk bestämma över tempot själv, oavsett vad blir det en övergång.


LÄS MER: Vendela Kirsebom & Petter, 37, är ett par 


Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard är som sagt ett av Norges mest omtalade kändispar. De har bland annat visat sin kärlek i tv-serien "Vendela + Petter" och där har Petter Pilgaard knappast hållit tillbaka när det kommer till att bedyra sin kärlek inför Vendela Kirsebom.

– Hur ska jag säga det här? Det låter så ostigt men jag känner att jag har träffat min själsfrände. Även om vi på något sätt är väldigt olika så jobbar vi så bra tillsammans, sa han i ett avsnitt enligt Dagbladet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.