Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Modellen pekas ut som Kinnamans nya kärlek

Efter skilsmässan från Cleo Wattenström – nu kopplas Joel Kinnaman ihop med den svenska fotomodellen Kelly Gale.Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Efter uppbrottet ska Joel Kinnaman ha synts ute tillsammans med den svenska Victoria Secrets-modellen Kelly Gale, 23 Foto: AGENCE/BESTIMAGE / STELLA PICTURES
Kelly Gale.Foto: MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK / MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Tidigare i år kom uppgifterna om att den svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman, 39, hade separerat från hustrun Cleo Wattenström, 26. Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Efter skilsmässan från Cleo Wattenström – nu kopplas Joel Kinnaman ihop med den svenska fotomodellen Kelly Gale.

Paret ska ha synts ute tillsammans tidigare i år – och uppges nu vara på gemensam semester på Bali, skriver Aftonbladet. 

Tidigare i år kom uppgifterna om att den svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman, 39, hade separerat från hustrun Cleo Wattenström, 26. Enligt uppgifter till US Weekly gjorde paret slut redan 2018, men har valt att inte gå ut med uppbrottet.

Efter uppbrottet ska exmakarna fortsatt att umgås som vänner och har bland annat lagt upp bilder på varandra på Instagram från när de var på en idrottstillställning tillsammans med gemensamma vänner i december. 

Efter uppbrottet ska Joel Kinnaman ha synts ute tillsammans med den svenska Victoria Secrets-modellen Kelly Gale, 23 – som nu också pekas ut som stjärnans nya romans, skriver Aftonbladet. 

Enligt tidningen befinner sig de båda på semester på Bali tillsammans och genom sina uppdateringar på sociala medier har spekulationerna om en romans tagit fart.

Kelly Gale, som ursprungligen kommer från Göteborg, har synts på Victoria's Secrets modevisningar flera år i rad, hon har varit med i Sports Illustrateds omdiskuterade badklädesnummer och gått visningar förbland annat Jean-Paul Gaultier och Chanel.

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström separerade

Joel Kinnaman och Cleo Wattenström blev tillsammans 2014, och gifte sig året därpå. Men precis som med uppbrottet behöll Kinnaman nyheten om giftermålet för sig själv i ett år, innan han berättade om det i amerikanska pratshowen ”The Talk”.

– Min fru, rättade Kinnaman programledaren Aisha Tyler när hon kallade Cleo Wattenström för skådespelarens flickvän.

Innan Joel Kinnaman blev ihop med Cleo Wattenström 2014, så dejtade han skådespelaren Olivia Munn i två år. Paret gjorde slut i april 2014, och Kinnaman hittade kärleken i tatuerade modellen Wattenström kort därefter.

https://www.instagram.com/p/BvHZh-AgTGy/

 

 

https://www.instagram.com/p/BvHS9KflQ-w/

Sjukdomen stoppar inte Ozzy – mörkrets furste

ANDERS DAHLBOM: En rocklegendar med stabila kompisar

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.