Supermodellen nobbade ”Skavlan” – efter frågan

Supermodellen Caroline Winberg tackade ja till att vara med i pratshowen ”Skavlan” men när hon fick en oväntad fråga tvärvände hon.
Foto: /IBL / /IBL
Foto: CAN NGUYEN/REX SHUTTERSTOCK / CAN NGUYEN/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Supermodellen Caroline Winberg tackade ja till att vara med i pratshowen ”Skavlan” men när hon fick en oväntad fråga tvärvände hon.

I podcasten ”Radio Redgert” berättar hon hur hon om anledningen.  

– De frågade mig, sedan var det ganska konstigt. De ringde mig och frågade efter Naomis nummer. Det tyckte jag var lite otrevligt, berättar hon i podcasten.

Den svenska supermodellen Caroline Winberg, 34, fick frågan om hon ville medverka i SVT:s pratshow ”Skavlan” som spelade in i London där hon samtidigt befann sig.

Hon tackade först ja och var inställd på att medverka men efter en oväntad fråga valde hon att tacka nej och nobbade i stället showen. 

I ”Radio Redgert” berättar Winberg nu om händelsen och den plötsliga vändningen. 

– De frågade mig, sedan var det ganska konstigt, berättar hon och fortsätter: 

– Sen ringde de mig och frågade efter Naomis nummer. Det tyckte jag var lite otrevligt. 

Efter att ha fått frågan om hon hade fotomodellkollegan Naomi Campbells, 48, nummer valde Winberg att inte medverka.

– Då svarade inte jag, säger hon i podden.

”Skavlan”-redaktionen svarar så här på det Caroline Winberg säger:

– Jag ser inget konstigt i att fråga en person som bevisligen har en vän- eller yrkesrelation med en intressant gäst om de kan tillhandahålla kontaktuppgifter. Men jag kan tyvärr inte kommentera bokningen av Caroline Winberg såsom hon återger den eftersom det skedde långt innan jag jobbade med projektet, säger projektledaren Anders G Carlsson.

Caroline Winberg får inviter från olika män

Caroline Winberg har haft stor framgång världen över som fotomodell bland annat för Victoria's secrets. Hon har även varit på omslaget på stora modemagasin som Vogue och gjort reklam för Versace, Armani och Dolce & Gabbana.

I podden berättar hon även om hur hon ser på sin framtid som modell och öppnar upp för att göra något annat när hon är i Sverige. 

I juni 2015 blev hon mamma till en liten son tillsammans med dåvarande sambon Wynton Fauré. Men under förra året avslöjade Caroline Winberg att paret hade separerat.

I podden berättar hon även att hon fåt en del inviter från olika män och bland annat blivit inbjuden med privatjet.

– Det är ingen alternativ karriär för mig. Hade jag velat gifta mig rikt hade jag nog gjort det redan, säger Caroline Winberg.

Expressen har sökt Caroline Winberg och SVT.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.