Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Supermodellen hyllas för ärliga gravidbilden

Modellen tidigare kritiserad för bild i Sports Illustrated
Supermodellen Ashley Graham. Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES/HAHN LIONEL/ABACA
Ashley Graham Foto: JOHN PALMER/INSIGHT MEDIA 1 / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES

Supermodellen Ashley Graham har gjort sig känd för att bryta normer i modevärlden, och har varit den första plus size-modellen på Sports Illustrated.

Nu väntar Graham barn med maken, och hyllas för en ärlig bild på Instagram – där hon visar upp sin gravidkropp med bristningar och valkar.

”Herregud, TACK för detta”, skriver sångerskan Hillary Scott i kommentarerna.

Hon har blivit världens mest kända kurviga modell, och gjort banbrytande jobb inom modebranschen när hon varit den första plus size-modellen på tidningar som Sports Illustrated och amerikanska Vogue.

Ashley Graham, 31, avslöjade i förra veckan att hon och maken Justin Ervin väntar sitt första barn tillsammans, genom att stolt visa upp bebismagen i flera inlägg på Instagram.

”För nio år sedan i dag så gifte jag mig med mitt livs kärlek. Det har varit den bästa resan med min favoritperson i världen! I dag känner vi oss välsignade, tacksamma och förväntansfulla att fira att vår familj växer”, skriver Graham till en video med henne och maken, där hon avslöjar sin graviditet.

https://www.instagram.com/p/B1MYIp2AIIb/

På söndagen lade modellen upp en ärlig bild på sin gravidkropp, där man ser sidan av hennes bröst, mage och lår. På bilden syns modellens bristningar och valkar – och hennes kommentarsfält svämmar över av hyllande kommentarer från kvinnor som är glad att världsstjärnan visar hur hon ser ut.

Medan modellkolleger som Lily Aldrige lämnar uppskattande emojis, skriver amerikanska sångerskan Hillary Scott: ”Herregud, TACK för detta”.

Många av Ashley Grahams fans skriver också att bilden får dem att inspireras till att tänka annorlunda kring sina egna kroppar, och tycka om sig själva mer, skriver People.

”Tack för att du alltid är äkta och ärlig. Vackert! Får mig att känna att jag också kan vara vacker med alla mina celluliter och bristningar”, skriver en person.

https://www.instagram.com/p/B1T7t9Lgd7y/

Bilden har gillats 1,1 miljoner gånger på mindre än ett dygn.