Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Supermodellen erkänner ovanliga dieten

Om det blir mat eller inte får humöret och vädret bestämma.
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET SWEDEN FAMEFLYNET FR
Supermodellen Naomi Campbell avslöjar nu sin ovanliga diet.
Foto: ALEXANDRE MENEGHINI / AP

Om det blir mat eller inte får humöret och vädret bestämma. 

Supermodellen Naomi Campbell avslöjar nu sin ovanliga diet.

– Jag äter när jag känner för det, säger hon i det amerikanska programmet ”Lorraine”.

Den brittiska supermodellen Naomi Campbell, 49, är en av modevärldens kändaste namn. Nyligen medverkade hon i det amerikanska programmet ”Lorraine”, där hon berättade om sina ovanliga matvanor. Det visade sig nämligen att supermodellen skippar maten helt och hållet under vissa dagar och endast lever på dryck.

– Jag äter när jag känner för det. Jag svälter mig inte men om jag vill köra på en dag där jag inte äter något alls, så gör jag det. Då blir det bara vatten eller juice. Det beror på vad jag känner för, berättar supermodellen i programmet.

Flera dagar utan mat

Naomi Campbell menar att dieten aldrig var planerad men att det nu till och med kan bli så att hon undviker mat under flera dagar i veckan. Campbell berättar att värmen exempelvis kan få henne att tappa matlusten helt och hållet. Annars menar hon att det är humöret som avgör om dagen endast kommer att bestå av vatten och juice.

– Det kan bli en dag eller så blir det två dagar i veckan, säger hon. 

Besökte nyligen Sverige

Tidigare i år var Naomi Campbell aktuell som talare på det exklusiva eventet Brilliant Minds som hållits i Stockholm sedan 2015. I samband med konferensen hälsade supermodellen på hos Fariah Idle i den svenska förorten Tensta. Campbell och Chaka Zulu, manager till toppartister som Ludacris och G-Eazy,  fick träffa ett gäng med ungdomar.

– Visst det är bra ungdomar i kriminella områden att få någon att se upp till. Men det är inte därför de kommer hit. De är inte välgörenhet. För dem är det ren business, säger Fariah Idle. 

https://youtu.be/WSZVwWnCeSY

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.