Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stuntman dog efter fall under inspelning

"Walking Dead" Foto: AMC
Bild från "Walking Dead" Foto: GENE PAGE/AP AMC

"Walking Dead"-stuntmannen John Bernecker är död.

Han dog efter ett fall under inspelningen av succéserien.

Han blev 33 år, skriver TMZ.

Det var i onsdags eftermiddag som "Walking Dead"-stuntmannen John Bernecker föll från en balkong under inspelningen av den populära skräckserien. 

Efter olyckan flögs han till Atlanta Medical Center, där han vårdades på intensivavdelning. Han ska ha dött av huvudsskador som orsakades av hans fall.

John Bernecker dog omgiven av sina vänner

Medicinska experter bekräftar nu för TMZ att 33-åringen dog på torsdags eftermiddagen. Han dog omgiven av sina vänner och familj, däribland hans flickvän som också arbetar som stuntman på showen. 

LÄS MER: Så blir säsong 7 av Walking Dead

Olyckan inträffade på Raleigh Studio i Georgia. Kanalen AMC som spelar in "The Walking Dead" avbröt inspelningen direkt efter den tragiska olyckan.

"Vi är sorgsna över att meddela att John Bernecker, en talangfull stuntman från "The Walking Dead" och många andra tv-produktioner och filmer drabbades av allvarliga skador efter en tragisk olycka under inspelning. Han togs omedelbart till ett sjukhus i Atlanta. Vi har John och hans familj i våra tankar", har kanalen AMC tidigare skrivit i ett uttalande.

LÄS MER: The Walking Dead förnyas – öppnar säsong 8 

https://twitter.com/LaurenCohan/status/885620761016229888

När inspelningen kan tas upp igen är oklart. 

Flera av hans kolleger har uttryckt sin sorg.

Däribland skådespelerskan Lauren Cohen.

"Kära Walking Dead-familj, snälla be för John Bernecker, vår stuntman och för hans familj i dag", skriver hon på twitter.

John Bernecker har arbetat med storfilmer

John Bernecker har en lång karriär som stuntman bakom sig. Under sin nära tio år långa karriär har han bland annat arbetat med storfilmer som "Black Panther", "The Fate of the Furious" och "Logan".