George Michael och pojkvännen Fadi Fawaz på semester 2012. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOSGeorge Michael och pojkvännen Fadi Fawaz på semester 2012. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
George Michael och pojkvännen Fadi Fawaz på semester 2012.  Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
George Michael gick hastigt bort vid 53 års ålder den 25 december 2016. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWSGeorge Michael gick hastigt bort vid 53 års ålder den 25 december 2016. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
George Michael gick hastigt bort vid 53 års ålder den 25 december 2016.  Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Fortfarande i dag samlas fans utanför stjärnans hem och lägger blommor. Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅNFortfarande i dag samlas fans utanför stjärnans hem och lägger blommor. Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Fortfarande i dag samlas fans utanför stjärnans hem och lägger blommor. Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Pojkvännen Fadi Fawaz. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESPojkvännen Fadi Fawaz. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Pojkvännen Fadi Fawaz. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Striden om George Michaels förmögenhet

Publicerad

George Michaels systrar och hans pojkvän är i storbråk om stjärnans förmögenhet. 

Pojkvännen Fadi Fawaz, 44, bor kvar i ett av Michaels hus - enligt en källa till Daily Mail försöker systrarna få honom vräkt.

– Jag tror inte att han har något hopp om att få behålla bostaden men han fortsätter försöka, säger uppgiftslämnaren. 

Musiklegenden George Michael gick tragiskt bort den 25 december 2016. Sedan hans bortgång har pojkvännen Fadi Fawaz bosatt sig i stjärnans hus i Regent's Park i London. Nu uppges det att George Michaels familj försöker få ut pojkvännen ur huset. Det pågår även ett infekterat bråk om stjärnans förmögenhet på drygt 1, 2 miljarder kronor. 

"Kära George, jag är så trött på att fråga advokater om mina rättigheter", skrev Fawaz på Twitter tidigare i år. 

 

LÄS MER: George Michaels svåra kamp i slutet 

 

Enligt en källa till tidningen har Fadi Fawaz ingen egen inkomst. När han nyligen drog på sig trafikböter kunde han inte betala och fogden kom till bostaden för att kräva in möbler som betalning. Men Fawaz vägrade öppna dörren, vilket han skrev ett inlägg om på Twitter. Nu vill George Michaels systrar Melanie, 55, och Yioda, 57, få pojkvännen vräkt från stjärnans bostad.  

– Jag tror inte att han har något hopp om att få behålla bostaden men han fortsätter försöka, säger källan. 

George Michael och Fadi Fawaz var ett par från 2011 och fram till Michaels död. Men natten musiklegenden gick bort sov Fawaz i sin bil. Vilket lett till spekulationer om paret var på väg att bryta upp. George Michaels systrar såg förhållandet som en romans i jämförelse med stjärnans två tidigare stora kärlekar Kenny Goss och Anselmo Feleppa. 

"De har stoppat alla mina kreditkort"

Fadi Fawaz har flitigt skrivit inlägg på Twitter till sin bortgångna pojkvän, där han uttalar sig om fejden med familjen. 

"De har till och med anklagat mig för att ha något att göra med din död och de har stoppat alla mina kreditkort. Jag blev till och med avvisad från vårt hem i Goring, de packade mina kläder och skickade till mig i soppåsar", skriver han i ett inlägg.  

 

LÄS MER: Älskaren krossad – ett år efter stjärnans död 

 

George Michaels ägde flera fastigheter. Hans kusin Alex Georgiou bor i ett av London-huset som ligger i Highgate och tar hand om Michaels hund Abby. Huset har blivit ett minnesmärke för fans att besöka och lämna blommor. I nära anslutning till stjärnans Hamstead-hus bor syster Melanie som ser i dag ser efter broderns hus. Även syster Yioda ska ha hand om ett av husen, enligt tidningen. 

En familjekälla har uppgett att systrarna tänker behålla George Michaels fastigheter och skänka pengarna till Terrence Higgins Trust, en ideell organisation som hjälper hiv-smittade. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag