Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Striden om George Michaels förmögenhet

George Michael och pojkvännen Fadi Fawaz på semester 2012. Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES PLANET PHOTOS
George Michael gick hastigt bort vid 53 års ålder den 25 december 2016. Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS/IBL SPLASH NEWS
Fortfarande i dag samlas fans utanför stjärnans hem och lägger blommor. Foto: ANDY RAIN / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Pojkvännen Fadi Fawaz. Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

George Michaels systrar och hans pojkvän är i storbråk om stjärnans förmögenhet. 

Pojkvännen Fadi Fawaz, 44, bor kvar i ett av Michaels hus - enligt en källa till Daily Mail försöker systrarna få honom vräkt.

– Jag tror inte att han har något hopp om att få behålla bostaden men han fortsätter försöka, säger uppgiftslämnaren. 

Musiklegenden George Michael gick tragiskt bort den 25 december 2016. Sedan hans bortgång har pojkvännen Fadi Fawaz bosatt sig i stjärnans hus i Regent's Park i London. Nu uppges det att George Michaels familj försöker få ut pojkvännen ur huset. Det pågår även ett infekterat bråk om stjärnans förmögenhet på drygt 1, 2 miljarder kronor. 

"Kära George, jag är så trött på att fråga advokater om mina rättigheter", skrev Fawaz på Twitter tidigare i år. 

 

LÄS MER: George Michaels svåra kamp i slutet 

 

Enligt en källa till tidningen har Fadi Fawaz ingen egen inkomst. När han nyligen drog på sig trafikböter kunde han inte betala och fogden kom till bostaden för att kräva in möbler som betalning. Men Fawaz vägrade öppna dörren, vilket han skrev ett inlägg om på Twitter. Nu vill George Michaels systrar Melanie, 55, och Yioda, 57, få pojkvännen vräkt från stjärnans bostad.  

– Jag tror inte att han har något hopp om att få behålla bostaden men han fortsätter försöka, säger källan. 

George Michael och Fadi Fawaz var ett par från 2011 och fram till Michaels död. Men natten musiklegenden gick bort sov Fawaz i sin bil. Vilket lett till spekulationer om paret var på väg att bryta upp. George Michaels systrar såg förhållandet som en romans i jämförelse med stjärnans två tidigare stora kärlekar Kenny Goss och Anselmo Feleppa. 

"De har stoppat alla mina kreditkort"

Fadi Fawaz har flitigt skrivit inlägg på Twitter till sin bortgångna pojkvän, där han uttalar sig om fejden med familjen. 

"De har till och med anklagat mig för att ha något att göra med din död och de har stoppat alla mina kreditkort. Jag blev till och med avvisad från vårt hem i Goring, de packade mina kläder och skickade till mig i soppåsar", skriver han i ett inlägg.  

 

LÄS MER: Älskaren krossad – ett år efter stjärnans död 

 

George Michaels ägde flera fastigheter. Hans kusin Alex Georgiou bor i ett av London-huset som ligger i Highgate och tar hand om Michaels hund Abby. Huset har blivit ett minnesmärke för fans att besöka och lämna blommor. I nära anslutning till stjärnans Hamstead-hus bor syster Melanie som ser i dag ser efter broderns hus. Även syster Yioda ska ha hand om ett av husen, enligt tidningen. 

En familjekälla har uppgett att systrarna tänker behålla George Michaels fastigheter och skänka pengarna till Terrence Higgins Trust, en ideell organisation som hjälper hiv-smittade. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!