Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Streaming-favoriterna som stoppas av coronapandemin

Grey's anatomy.Foto: ADAM TAYLOR / AP ABC
Netflix och andra streamingtjänster kan drabbas av coronavirusets framfart.Foto: MATT ROURKE / AP TT NYHETSBYRÅN
Stranger Things.Foto: Pressbild

WASHINGTON DC. ”Riverdale”, ”Stranger things” och ”Succession” - de är bara några i mängden.

Utbrottet av coronaviruset har stoppat flera av USA:s största tv-produktioner. 

Här är några av de mest populära och streamade serierna som nu skjuts på framtiden. 

Riverdale

Inspelningen av säsong fyra skulle precis inledas i Vancouver i Kanada när det blev känt att en av personerna i produktionen hade kommit i kontakt med en person som smittats av viruset. Produktionsbolaget Warner Bros beslutade då att stoppa produktionen. 

 

The Morning Show

Apple-serien med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon meddelade ett tillfälligt avbrott på två veckor i produktionen av den kommande säsongen, efter oro för virusspridningen. Ingen i produktionen har dock smittats, enligt Hollywoodlife. 

 

Grey’s Anatomy

Produktionen av serien sköts upp 12 mars då producenterna skickade ut ett mejl till medarbetare och meddelade beslutet. Det har senare framkommit att säsong 16 av serien kommer att kortas till 21 i stället för 25 avsnitt, enligt brittiska Metro. 

Foto: ADAM TAYLOR / AP ABC

 

The Good Fight

CBS-dramat har uppgett att man avbrutit produktionen av den kommande fjärde säsongen på grund av virusutbrottet. Bolaget sa i ett uttalande i mitten av mars att man sätter sin personals hälsa och säkerhet först. 

 

Grace and Frankie

Produktionen av Netflix-serien med Jane Fonda och Lily Tomlin avbröts på grund av myndigheternas skärpta riktlinjer i Los Angeles. Produktionsbolaget Skydance har inte uppgett när man planerar att återuppta inspelningarna av den sjunde säsongen.

 

Russian Doll

Netflix-serien Russian Doll har ännu inte påbörjat produktionen av den andra säsongen. Efter coronautbrottet har inspelningarna, som skulle inletts i hårt drabbade New York i slutet av mars, skjutits upp på obestämd tid. 

 

Carnival Row

Amazon-serien har påbörjat produktionen av sin andra säsong i Budapest i Ungern. Efter coronakrisen har arbetet avbrutits och skådespelaren Orlando Bloom skrev i ett inlägg på Instagram att han skickats hem till USA.

 

The Walking Dead

Inspelningen av säsong 11 av serien skulle ha inletts i maj men kommer nu att skjutas upp, uppger Entertainment Weekly. Däremot fortsätter arbetet med manus till den kommande säsongen, enligt produktionens ansvariga. 

 

Stranger Things 

Serien är en av flera Netflix-produktioner som ställdes in efter virusutbrottet. Den fjärde säsongen skulle ha släppts i början av 2021 men skådespelaren David Harbour säger på Instagram att premiären sannolikt skjuts upp. 

Foto: Pressbild

 

Succession

HBO:s satiriska komedidrama om en förmögen mediemogul och hans barn hade påbörjat en del av produktionen av den tredje säsongen av serien. Produktionen har nu blivit uppskjuten på grund av pandemin. 

 

The Falcon and the Winter Soldier

Produktionen av Disney/Marvel-serien skulle ha påbörjat inspelningarna i Prag i Tjeckien i början av mars. Produktionen ställdes dock in efter att myndigheterna införde restriktioner i landet till följd av coronaviruset. 

 

The Undoing

Den kommande HBO-miniserien med Hugh Grant och Nicole Kidman skulle ha haft premiär i maj. I slutet av mars meddelades att premiären nu skjutits upp till hösten i stället. Serien är baserad på Jean Hanff Korelitz roman You Should Have Known. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.