Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stranger things-stjärnans tårar efter shoppingrundan

Se gigantiska labyrinten med motiv från Stranger Things.
Millie Bobby Brown var ute och handlade med sin mamma när en tjej började filma henne.
Foto: RICHARD SHOTWELL / AP TT NYHETSBYRÅN
Millie Bobby Brown berättar om mötet på Instagram.
Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN

Under en shoppingrunda med sin mamma träffade Millie Bobby Brown ett fan.

Men mötet blev snabbt obehagligt, något ”Stranger things”-stjärnan berättar på Instagram samtidigt som tårarna rinner ner för hennes kinder.

”Jag önskar bara att folk hade mer respekt” säger skådespelerskan på Instagram enligt Fox News.


Den här artikeln går att kommentera. När du har läst får du gärna dela med dig av dina tankar längst ner.

När ett fan frågade Millie Bobby Brown, 16, om hon fick filma henne när hon var ute och julshoppade med sin mamma svarade skådespelerskan nej.

Trots att ”Stranger things”-stjärnan sa nej började tjejen ändå att filma henne, något som gjorde att Millie Bobby Brown blev upprörd och berättade om händelsen på Instagram.

”Jag frågade henne vad mer jag kunde be henne om, och då svarade hon 'Får jag inte filma en människa?” och då sa jag nej, inte när jag säger nej”, säger Millie Bobby Brown i en video på Instagram enligt Fox News.

16-åringen kan inte hålla tårarna tillbaka när hon fortsätter att berätta om händelsen.

”Det gör mig upprörd när folk försöker tänja på gränser och jag önskar bara att folk hade mer respekt. Jag försöker fortfarande att navigera i allt detta och det är fortfarande överväldigande. Jag kan ta en bild med dig men när du tänjer på gränser och försöker bråka med mig om det... när har jag rätt att säga nej?”.

”Visa mer respekt”

Millie Bobby Brown fortsätter:

”Jag gör den här videon för att säga att man måste visa mer respekt för andra. Oavsett vem de är eller vad de gör.”.

Skådespelerskan delade sedan en bild med en text där hon försäkrade fansen om att hon mår bra, trots den obehagliga upplevelsen.

”Jag var känslig i stunden för jag kände mig obekväm och inte respekterad. Det är viktigt att sätta gränser och prata om det. Jag älskar er. Var snälla mot varandra!”, avslutade hon inlägget.

Netflix börjar spela in igen efter coronastoppet

KOMMENTERA ARTIKELN

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Expressen möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till expressen.se. Expressen granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Läs mer om kommentering här.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.