Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Stranger things”-stjärnans bröllopslycka med Lily Allen

Foto: LRNYC / MEGA / MEGA TT NYHETSBYRÅN
Foto: Instagram.

Artisten Lily Allen och ”Stranger things”-skådespelaren David Harbour har gift sig.

På sociala medier visar det lyckliga nygifta paret upp bilder från sitt Las Vegas-bröllop – komplett med Elvis-imitatör och en bröllopsmiddag med hamburgare.

”På ett bröllop vigt av själva kungen, gifte sig folkets prinsessa med sin trogna, vanliga men snälla kreditkortshållare”, skriver Harbour på Instagram.

Lily Allen, 35, och David Harbour, 45, är nu man och hustru. 

Paret, som blev ihop i augusti förra året, gifte sig i Las Vegas på måndagen, där de vigdes av Elvis-imitatören Brendan Paul i hans bröllopskapell Graceland wedding chapel.

Med sig på bröllopet hade de Lily Allens två barn från hennes tidigare äktenskap, Ethel och Marnie Rose.

”På ett bröllop vigt av själva kungen, gifte sig folkets prinsessa med sin trogna, vanliga men snälla kreditkortshållare under en vacker ceremoni upplyst av en askgrå himmel på grund av en brinnande stat mil bort mitt under en global pandemi. Förfriskningar serverades på en liten mottagning efteråt”, skriver David Harbour på Instagram, i ett inlägg som ha gillats över en miljon gånger.

Bröllopsmiddag på populära hamburgekedjan

Efter bröllopet firade familjen med en brakmåltid på hamburgerkedjan In-N-Out.

På sina sociala medier visar ”Stranger things”-stjärnan och ”Smile”-artisten upp sin bröllopslycka. Allen kommenterar bara sina bilder med röda hjärtan – men maken har kommenterat på hennes inlägg.

”Kära du, så blir det, vissa saker är menade”, skriver David Harbour till sin nyblivna fru.

Om det blir någon smekmånad är oklart – paret kom nyss hem från en familjesemester i Kroatien, tillsammans med Allens barn.

https://www.instagram.com/p/CE7KngMnprf/https://www.instagram.com/p/CE7Go50MjCy/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.